hej mamusie, jakie plany na weekend? U nas pogoda do d.. więc siedzimy w domu chyba. Nawet nie mam pomysłu na obiad, matko jakiego ja mam lenia dziś 

Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia, szczęścia dla Was obojga :-)Kochane nawet nie mam czasu Was czytać.
Dzisiaj Nasz ślub!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki
Miłego dnia!!!
Gratulacje córeczki!!!Venus powodzenia i wszystkiego Najlepszego-Kochajcie sie zawsze tak jak teraz. Wlasnie wracam z usg bedziemy mieli Coreczke! Napisze pozniej wiecej. Buziam i mlego dzionka.
Ja to bym chętnie gdzieś wyszła ale niestety nie mamy tu babci i nawet małej nie ma z kim zostawić. Czasem gdzieś wyjdziemy ale w dzień więc póki co to nie przeszkadza mi to, że nie piję. Pamiętam w pierwszej ciąży częściej bywaliśmy na małych imprezkach ale rzeczywiście mnie to męczyło, raz że wszyscy kirnięci, dwa że ja ok 22.00 to bym już spała i ciągałam mojego kiedy pójdziemy. Później jak już byłam w końcowych miesiącach to sobie odpuszczaliśmy takie wieczorne nasiadówki bo dla mnie to nic fajnego było, tylko bym spała pamiętam ;-)Witajcie!
venus wszystkiego naj naj od forumowiczek!
Od wczoraj nie czuje synka - chyba śpi ale ja zaczynam się denerwować. Zaczęły mi się kłopoty żołądkowe![]()
Dziewczyny chodzicie na imprezy ze swoimi chłopami? Ja chodzę (zazwyczaj do znajomych) ale powoli zaczyna mnie to męczyć. Wszyscy piją a ja się snuję z pokoju do pokoju. I jeszcze męża nadziabanego trzeba prowadzić do domu bo powoli ma już odchylenia od pionuJak to u Was wygląda?

zawsze ok 12 w dzien i 23-24 wieczorem czulam bulkgotanie ,z jednej i z drugiej strony teraz jest cisza wiem ze to bylo moje malenstwo (takie przeczucie) zjadlam sniadanko i nic chyba sobie kupie czekolade moze cos pomoze