reklama

Grudzień 2011

reklama
asko super wieści, gratuluje wymarzonej dziewczynki :D

a tak wogole to ja Ciebie strasznie przepraszam, bo własnie sie zorientowalam,ze ja cały czas źle piszę Twojego nicka...asco zamiast asko..ale siara..jeszcze raz sorry i obiecuje poprawę :D

Ostatnia edycja:
Asko_ przede wszystkim gratuluję dziewczynki, pomyślnych wyników badań i zazdroszczę takiej sesji zdjęciowej! :)
Zaś co do snów... jestem realistką, twardo stąpam po ziemi, ale... coś w tym musi być. Doświadczyłam tego na własnym przykładzie. O mojej ciąży dowiedziałam się właśnie we śnie. Po prostu śniło mi się, że stoję przed lustrem w bieliźnie, widzę płaski brzuch, ale mam świadomość, że już jestem w ciąży, choć nie sposób to udowodnić. Na drugi dzień żartowałam z tego snu z przyjaciółką, bo nie spodziewałam się, że zajdę w ciążę. Właściwie nie spodziewałam się, że zajdę kiedykolwiek... No w każdym razie mój organizm w ciągu kolejnych dni zaczął funkcjonować dziwnie i przez ten sen (bo jakoś nie mogłam o nim zapomnieć) i namowy przyjaciółki kupiłam w końcu test. Nie obudziłam mojego męża, ale przyjaciółka dostała ode mnie mmsa ze zdjęciem dwóch kreseczek o 4,45 rano :)
Jak się niedawno okazało mniej więcej w tym czasie teściowej śniło się, że rodzina się powiększy. Zakładała jednak, że to jej córka zajdzie w ciążę, a właściwie wpadnie ;))). Okazało się jednak, że to ja :) A swoją drogą bratowa właśnie się zaręczyła, więc rodzina powiększy się tak czy siak, tyle że o dorosły egzemplarz ;)

Myślę, że Wasza niunia będzie szczęśliwa nosząc imię po cioci. Będzie miała swojego prywatnego Anioła Stróża :)

Hej!
Asko, Mari i Majeczka - gratulacje!:-)
Rzeczywiscie teraz jakby wiecej dziewczynek sie ujawnilo;-)
Venus - najlepsze zyczenia! Oby ten dzien i cale zycie bylo pelne milosci!
U mnie dzis zbiera sie na burze, jest bardzo goraco i parno...
Pozdrowki i milego dnia!

no więc oficjalnie sie chwalę że będziemy mieli CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem przeszczęśliwa, przeczucie mnie jednak nie myliło.To już wiem czemu taka wstydnisia była:) hehe pani doktor była pewna na 100% płci, i to nam na poczatek mała pokazała, bo resztę było ciężko zbadać i sprawdzić, musiałąm wychodzić z gabinetu skakać chodzić jeść słodkie żeby dzidzia się obróciła inaczej niż kręgosłupem. Ale udało się (hehe wszystkie panie wychodziły i miały spacerki jakos dzidzie dziś nei wspolpracowały) Oj nawet nei wiecie co teraz czuję, mam już cudnego blondaska a teraz będziemy mieli mała niunię do pary:).
Z malutką wszystko ok, pomiary się wszystkie zgadzają widziałam nawet buziunie w 3d ale narazie obraz śmieszny bo to jeszcze wczesne badanie jak na polowkowe okazalo sie ze poczatek 19 tyg.
No i mega ważna dla nas informacja to to ze jedna torbiel w glowce zniknela a druga jest juz malusia:) hihi
Więc dziś z mężem robimy burzę mozgow nad imieniem:) czy zostanie ktores z wybranych czy cos nowegoL(
aajjj ale mam humorek:) pogoda piękna, mąż w domu wspaniałe wieści więc nic tylko się cieszyć:).
Jak miło się czyta taki post,aż na moment zapomniałam o moim dzisiejszym upiornym bólu głowy:baffled:.Gratulacje i oby tylko dobre wieści docierały do Was o Waszej małej Niuni.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kochane gratuluję wszystkim mamusiom które poznały już płec:-):tak: Niezapomnijcie o przesłaniu aktualizacji serg do listy:tak:
Niespodziewałam się,że tak szybko zrobię to usg byłam umówiona na 9 a weszłam za 20 bo nie było już żadnej mamuski:-D
O nic nie pytałam lekarza,dyktował swojej pielęgniarce rozmiary,wyniki z usg,a już na koniec zauważyłam,że zaglada na płeć:-D po chwili pyta - chce pani znać płeć? A ja no pewnie:-):-D To on jest dziewczynka. Skakałam z radości w łazience hehe tak sie cieszę...
Kazdy sen miałam z dziewczynką w roli głównej,ale nie myślałam,że trafilismy na parkę:tak: A tu tak! Ruben będzie miał siostrzyczkę choć zażyczył sobie braciszka:-D

o proszę kolejna zadowolona mamusia majeczka gratuluje córci no teraz w 100% kobietki przodują
wiem jak sie cieszyłaś z parki bo i ja tak samo w skowronkach wyszłam ,że tak właśnie bedziemy mieli parkę ...bo u nas w domu babiniec nawet pies to suka :)

Asko, majeczko gratuluje córeczki :) idealnie się Wam trafiło! parka w domu- chyba każda kobieta o tym marzy

ja właśnie wróciłam od babci mojego M i tak się najadłam szczawiowej i gołąbków że zaraz pęknę :-D
chwilkę odpocznę i uciekam na basen!!

do póxniej

reklama
Asko, dzięki za uświadomienie. Ja mojemu M. nie chciałam wierzyć, że można nie mieć drugiego. Myślałam że w kościele wymagają. Mój M. właśnie nie chce żeby Adam miał drugie imię. Może tak właśnie zrobimy? Nie wiem..

Zaraz przyjedzie M. chyba pizze zamówimy bo obiadu nie mialam. A miałam się dobrze odżywiać.. :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry