Jestem:-)
Przed chwilka zamówilam wózek u producenta koloru (czerwono -czarnego):-)mysle ze jest to kolorek uniwersalny za miesiac ma byc u mnie

juz nie moge sie doczekac:-)
Becia84 - dobrze ze mi podpowiedzialas z ta glukoza

nie wiedzialam ze trzeba ja zrobic do 28.tc w piatek lece bo akurat bede w Warszawie- jeszcze raz dziekuje kochana
Żabcia - to mialas nie za ciekawie

ale bywaja takie dni ze czasem czlowieka szlak trafia

pomysl sobie o czyms milym,zjedz kostke czekolady obejrzyj jakis fajny program w TV i bedzie choc troszke lepiej:*
Już sie zaczyna ,którejś z nas nie ma kilka dni juz panika:-)ale tak bedzie bo teraz wszystko moze sie wydarzyc , dlatego dobrze ze mamy do Siebie kontakty
Jesli chodzi o kase u mnie tez ciezko ,kredyty,raty nas "zjadaja" jeszcze ten remont

moja wyplata starcza na splacenie rat i rachunków i zostaje mi 100zł na czysto

Moj nas utrzymuje jesli chodzi o jedzonko,chemie itp no i eksplotacja auta ( bo jednak to jego praca )nie wiem co to bedzie jak pieniazki sie skoncza , bedziemy musieli dac rade,moi tesciowie nie żyja ,mama daleko a ojciec schizofremik:-(nie bede miala z kim Alanka zostawic wiec bede musiala isc na wychowawczy ehhh... a to przeciez bezpłatne

:-(
To sie rozczulilam ale tak to bywa zawsze bedzie brak kasy

Ale to nie najwazniejsze , teraz trzeba cieszyc sie ciaza i malenstwem który przyjdzie na świat.
Ogladam "Na wspólnej " i sie szykuje do snu
P.S.
Asienka - kochana az Cie włosy bola

jestes niesamowita

odrazu mi sie usmiech na twarzy pojawił