reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2011

reklama
Witajcie Miłe Panie :)

Co do pliku z cenami tyle ile mi się udało zrobić chętnym prześlę, więc jak któraś chce to napiszcie maila na priv i wyślę.
Jak u Was samopoczucie? U Mnie jakoś leci, Mała strasznie wariuje i nie mogę już za jednym zamachem ogolić nóg i się wybalsamować :D Strasznie to męczy :-p

Byłam dziś na USG i mój Bobas jest tak duży,że mój termin był na 31 grudnia a jest na 20 grudnia :-D

M trochę ubolewa bo od stycznia urlop tatusiowy się wydłuża i miał nadzieję, że przetrzymamy małą :-D

Dziewczyny przez to siedzenie w domu wyszukuję sobie różne zajęcia bo z nudów to tylko w jakies dziwne przygnębienie wpadam:-(
Ale dzisiaj postanowiłam zrobić prezent przyjaciółce z okazji narodzin córeczki. Pozwólcie, że Wam sie pochwalę;-)

Zobacz załącznik 402056

Zrobiłam je z cukru i to taki dodatek do torcika z pampersów:-)

sama???
jak TY to zrobilas????

Przepiekne!!!!

spadam na zakupy do wieczorka!!!papapaaaaaaaa

MamoOskarka superowe te buciki!!Koleżanka na bank będzie zachwycona!!!
pozazdościć takiego talentu!!!! sama robisz mase, czy gotowe kawałki kupujesz?

MamaOskarka - super!!!Szczeka mi opadła i wisi;-):-)..ja też chcę takie buciki:-p
Freiya - trzymam mocno kciuki i czekam na wieści ze szpitala!!!!
Nereida - powiedz Twojemu, żeby się nie bał, bo ten tacierzyński jest do wybrania do momentu, aż dzidzia nie skończy roku, więc luzik;-)..z tym, że musi brać całe dwa tygodnie od razu, nie może sobie dzielić..
Dagne - moja też ostatnio często ma czkawkę, musi się nieźle opijać wodami..
Salsik - super, że po wizycie wszystko oki!!!Ładnie rosną Twoje córcie:tak:
Sergi - daj znać potem, jak Ci wyszedł "test na płeć":-D
Lysa- powodzenia na wizycie!!
Agapa - biedna Ty z tymi skurczami..coś mi się wydaje, że "złoto" będziesz miała Ty albo Salsik;-)

Co do urlopu tacierzyńskiego to mój m pytał swojej księgowej i podobno można iść na 2 tyg. ale pod warunkiem że weźmie się go po nowym roku. Naszemu koledze we wrześniu urodził się syn i teraz chciał iść na ten urop to księgowa mu podpowiedziała żeby sobie właśnie po nowym roku wziął to będzie miał 2 tyg.

Wzięłam nospę i czekam na efekty, a tymczasem zmykam bo Maja wstała i muszę jej dać jeść

hej dziewczynki... u mnie masakra, M jechał do pracy na nocną zmianę i prawie wpadl pod tira! Kierowca ciężarowy wymusil mu i wjechał na jego pas pod prąd! Ledwo co udało mu się zjechać na pas awaryjny! Na szczęscie nic mu sie nie stało, ale całą noc przepłakaliśmy z nerwów! Jak sobie pomyślę, że Mikołaj mógł go w ogóle nie poznać... Matko, az mi sie zimno robi...
Na szczęście dzisiaj przyszła do nas pielęgniarka zrobić "lekcję poglądową", posłuchaliśmy bicia serduszka Mikołajka i jakoś nam te nerwy przeszły... No i powoli szykujemy sie do wielkiego dnia- już 34 tydzień, więc juz za 3 tygodnie może się zacząć! Kiedy to zlecialo?

Co do urlopu tacierzyńskiego to mój m pytał swojej księgowej i podobno można iść na 2 tyg. ale pod warunkiem że weźmie się go po nowym roku. Naszemu koledze we wrześniu urodził się syn i teraz chciał iść na ten urop to księgowa mu podpowiedziała żeby sobie właśnie po nowym roku wziął to będzie miał 2 tyg.

Wzięłam nospę i czekam na efekty, a tymczasem zmykam bo Maja wstała i muszę jej dać jeść
Tak, bo do końca tego roku jest dla tatusia "tylko" tydzień tacierzyńskiego, podobnie jak w przypadku mamuś jest 20 tygodni macierzyńskiego plus 2 tygodnie dodatkowego, a od 2012 jest 20 tygodni macierzyńskiego plus dodatkowe 4 tygodnie:-)
Ankubator - współczuję przeżyć..większość kierowców tirów (nie wszyscy oczywiście) po prostu nie ma wyobraźni!!!
Ja już 36 tydzień - też nie wiem, kiedy to zleciało..:-)

reklama
ja znowu chwila odpoczynku w sprzątaniu garderoby i herbatka mój mały też czkawkę ma ciągle i łożysko mam na przedniej ścianie ale wysoko a mały kopie wszędzie więc nie wiem czasem jak on to robi...:szok:

kota dzięki za info w pierwszej chwili myślałam że to ty...
freiya trzymamy kciuki mocno...:confused:
mamaOskarka no pod wrażeniem jestem zdolna mamusia z ciebie są śliczne
:-D

Do góry