sergee Ty to juz jestes weteranka zaprawiona w boju z tym poszukiwaniem pracy ..POWODZENIA..tym razem na pewno będzie OK!
asco super, że Młody wraca do zdrowia
kasiabzymek WITAMY !
nereida udanej wizyty!
Jeśli chodzi o tabletki przeciwbólowe, to najlepiej unikac, ale czasmi trzeba zażyć, bo ból jest silny, po co sie męczyć...wskazany jest np. APAP, Paracetamol i inne leki z PARACETAMOLEM, nie wolno natomiast uzywac tabletez z IBUPROFENEM np. Ibuprom, Ibum itp. i absolutnie nie wolno POLOPIRYNY! Podobnie jest z lekami dla niemowląt do 3 miesiąca życia, w pierwszym okresie mozna uzywać np. Paracetamol w czopkach itp, a dopiero po 3 miesiącach takie leki przeciwbólowo- przeciwgorączkowe jak Ibum malinowy, Nurofen itd.
Mnie też od kilku dni strasznie dokucza ból głowy, wyjątkowo
Byłam dzisiaj na wizycie u tego mojego niewydarzonego lekarza ( pisałam o nim wczoraj

) zrobił mi to wyczekane usg, pomierzył, powiedział, że wszystkie wymiary OK, dał posłuchac serduszka i wogóle, że wszystko ok!
Jedynie zastanawia mnie to , że zmierzył długośc kości udowej FL-1,63cm i szerokośc główki od ciemienia do ciemienia BPD-3,11cm, nie zrobił natomiast przezierności karkowej, bo stwierdził, że tego pomiaru dokonuje u kobiet w wieku powyżej 35 lat, czyli u tych, u których występuje zwiększone ryzyko chorób genetycznych u dziecka...???

I co Wy o tym myślicie???
Czy któraś z Was miała też robione tylko te pomiary o których piszę wyżej bez tej przezierności??
Zdjęcie tez mam, ale nie widać na nim dzidzi tak ładnie, jak na Waszych zdjęciach więc nie ma się czym chwalić,,,szkoda