Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja już po wizycie mam brać nospe 2x dziennie przez dwa dni
mało tego badanie bardzo nie przyjemne aleee uwaga!!!!!!!!!!
MAM SYNAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! widziałam wielkie jajeczka hehehehe
dzwoniłam do męża jacie kręcę jaki dumny wrrrrr i usłyszałam w słuchawce A NIE MÓWIŁEM
Alex wystawił tyłek na państwową służbę zdrowia i pokazał wielkie jajeczka :-)

tydzien przed poronieniem miala USG i bylo wszystko ok pozniej przy sekcji zwłok okazalo sie ze dzieciatko mialo niewydolnosc nerek
a najgorsze bylo to ze byla w sali poporodowej bo miejsc nie bylo, i siedziala ze swiezymi mamusiami i patrzyla na narodzone dzieci, to dopiero jest tragedia
jesli chodzi o M ehhh mam podobne sytuacje ,ahhh Ci faceci ale jakie by bylo nudne zycie bez nich
wiec leze w łóżku i sie kuruje,jagorzej to ten zapchany nos
i bolac gardlo ale cos mi tam przepisał.Co tylko kaszlne lub smarcze nos to mnie ciagnie w brzuchu ,zeby z dzidzia bylo dobrze.Teraz 2 tyg nerwów oby do usg:-(gratulacje :-), mi każdy mówi, że chłopak będzie, ja czuję że dziewczynka, okaże się za miesiąc.ja już po wizycie mam brać nospe 2x dziennie przez dwa dni
dzwoniłam do męża jacie kręcę jaki dumny wrrrrr i usłyszałam w słuchawce A NIE MÓWIŁEM
Oj znam co to kłótnie na odległość. Jak byłam 2 miesiące w Polsce w tamtym roku sama to średnio kilka razy tydzień potrafiliśmy się pożreć przez skype. A normalnie to jednak rzadziej te kłótnie są, no taj raz na tydzień jakaś sprzeczka musi być ;-)Ja tez jestem smutna bo sie poklocilam z moim, a najlepsze jest to ze nie ma go w domu 2 tygodnie i jeszcze m,ozna sie poklocic przez tel![]()
Trochę se tam u tego lekarza ponażekałam, bo czuję się jakbym juz w 8 miesiącu była: kłucie w szyjce, pełne, mega cięzkie piersi i nawet lecąca z nich juz siara, jeszcze tylko brakuje problemów z obracaniem sie w nocy z boku na bok i brak mozliwości samodzielnego ubierania butów i jak u mnie to będzie komplet dolegliwości późnej ciązy
ja już po wizycie mam brać nospe 2x dziennie przez dwa dni