Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Ceny z kosmosu, praca - wiadomo, przedszkola i żłobki - masakra..teraz znów wybory przed nami, jedni drugich oskarżają, obiecują cuda na kijach, a jak już dochodzą do władzy, to i tak nic się nie zmienia..
:-(Czesć Dziewczyny
Wczoraj miałam zalatany dzień.. Nawet nie miałam czasu nic napisać, ale przynajmniej poczytałam co u Was.
Gratuluje kolejnym mamusiom, które poznały płeć..![]()
Wczoraj przymierzałam spodnie ciążowe w H&M , ale cena mnie powaliła 150zł.. Odpuściłam sobie póki co, może przejrzę allegro. Chociaz była jedna fajna bluzka i chyba sobie kupię. Znowu nie byłam na badaniach ani dzisiaj ani wczoraj. Jakoś nie mogę się zebrac. Nie wiem czy bardziej odstrasza mnie ta glukoza, czy wstawanie o 6 rano? Idę sobie coś jeść, wczoraj M. kupił mi jagody, muszę coś z nich wyczarować.Później się zastanowię co zrobić z resztą dnia.
Kota - nie daj się mechanikom..myślą, że kobieta, to mogą robić co chcą.. i cyknij foteczkę z fryzurą od fryzjera
Witam :-)
Strasznie poważne tematy dzisiaj od rana. Ja też jestem w kropce jeśli chodzi o pracę. Mam dobrą pracę, jestem z niej zadowolona, ludzie są lojalni i życzliwi, jednak ja postanowiłam przejść od 1 lipca na zwolnienie L4. Strasznie ciężko mi było podjąć tę decyzję, ale z drugiej strony jest taki okres w naszym życiu, że niektóre sprawy są ważniejsze i nigdy się nie powtórzą. Oczywiście nie obyło się bez wymyślania dolegliwości związanych z ciążą, żeby nie odejść na zwolnienie tak poprostu. Strasznie się z tym czuje...
dziewczynkii co na przeziebienie????????????????????pomocyyyy!