malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
Hej hej ale tu naskrobałyście tyle przez 2 dni ze ciezko Wasnadrobic 
Zulka spi obiad się gotuje A gra wiec ja sobie wskoczylam naBB
Wczoraj najlepiej A do mnie przychodzi i sklada mi zyczeniaz okazji rocznicy (7 lat) a ja oczy w slupy i mowie mu o kurna zapomniałam onaszej rocznicy haha i chodzil caly dzien i się smial ze mnie ze nie pamiętałama wieczorem cos mi się przypomnialo ze przeciez mamy styczeń a my roczniceobchodzimy w lutym hhahah i zaczelam się smiac z niego ze o miesiąc wczesniejzrobil mi rocznice hhehe i prezent hahha
Lysa kochanazdrowka dla Benia:*
Netka zdrowka dlawas:** a i chyba za dobrze masz z ta swoja mama
P
Freiyazazdroszcze takich gosci
i tez bym chciala
D
Sosnowiaczanka zazdroszczeja tez Zu dalam rano A i zamknęłam drzwi ale za kawalek slysze walenie w drzwii mama mama i mama wkoncu A ja wpuścił do mnie i wlazła na lozko i lapala mnieza nosa i wolala ze mam nie spac i taksobie mogłam pospac
Izi w empiku nawszystkie czesci Greya sa upusty o 25%
Kota my tez niemamy zrosnietego ciemiaczka
Maxwell kochanadla was tez zdrowka
Zabcia Zulka tezduzo slow gada także mysle ze z Mackiem by się dogadali
Mla, Inka my tezjeszcze nie zaszczepione mala najpierw maial zapalenie oskrzeli teraz tez calyczas smarki wiec raczej szybko się nie zaszczepimy
Inka gratulacjedla brata i bratowej i dla Ciebie tez oczywiście
P
A co do Wit.D my tez caly czas podajemy
Zulka spi obiad się gotuje A gra wiec ja sobie wskoczylam naBB
Wczoraj najlepiej A do mnie przychodzi i sklada mi zyczeniaz okazji rocznicy (7 lat) a ja oczy w slupy i mowie mu o kurna zapomniałam onaszej rocznicy haha i chodzil caly dzien i się smial ze mnie ze nie pamiętałama wieczorem cos mi się przypomnialo ze przeciez mamy styczeń a my roczniceobchodzimy w lutym hhahah i zaczelam się smiac z niego ze o miesiąc wczesniejzrobil mi rocznice hhehe i prezent hahha
Lysa kochanazdrowka dla Benia:*
Netka zdrowka dlawas:** a i chyba za dobrze masz z ta swoja mama
Freiyazazdroszcze takich gosci
Sosnowiaczanka zazdroszczeja tez Zu dalam rano A i zamknęłam drzwi ale za kawalek slysze walenie w drzwii mama mama i mama wkoncu A ja wpuścił do mnie i wlazła na lozko i lapala mnieza nosa i wolala ze mam nie spac i taksobie mogłam pospac
Izi w empiku nawszystkie czesci Greya sa upusty o 25%
Kota my tez niemamy zrosnietego ciemiaczka
Maxwell kochanadla was tez zdrowka
Zabcia Zulka tezduzo slow gada także mysle ze z Mackiem by się dogadali
Mla, Inka my tezjeszcze nie zaszczepione mala najpierw maial zapalenie oskrzeli teraz tez calyczas smarki wiec raczej szybko się nie zaszczepimy
Inka gratulacjedla brata i bratowej i dla Ciebie tez oczywiście
A co do Wit.D my tez caly czas podajemy