Magda Singh
Fanka BB :)
Magda wymioty naprawde o niczym nie swiadcza zreszta jak i inne objawy to mowi kazdy dobry gin , nasz mozg zbudowany jest tak ze potrawi wywolac objawy ciazowe mimo ze ciazy niebylo .
Testy też? No tego raczej nie oszuka się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Magda wymioty naprawde o niczym nie swiadcza zreszta jak i inne objawy to mowi kazdy dobry gin , nasz mozg zbudowany jest tak ze potrawi wywolac objawy ciazowe mimo ze ciazy niebylo .

Super, gratuluję!
To widzę, że już my trzy mamy jutro lekarza :-) Trzymam kciuki, żebyś zobaczyła swoją dzidzię na monitorze 

Z tym, że ja wyjeżdżam w najbliższy poniedziałek i nie będzie mnie do mniej więcej do końca tych ważniejszych matur, tj. 9. maja, to jest jakiś problem? 
Będę się oczywiście logować miarę w możliwości i nadzorować listę, ale będzie to zdecydowanie rzadziej niż dotychczas 
Twój musiał być przesłodki 
) gdzie są objawy i wszystko, brzuch nawet rośnie, to wszystko jest możliwe. Ale moim zdaniem to są jakieś dziesiętne procentów, także bardzo rzadko
Nie straszmy Kibby, bo z nią na pewno jest wszystko dobrze 
: Married lesbian trio from Massachusetts expecting first child together - NY Daily NewsJa już po wizycie :-) maluch ma 1,53cm i ładnie bije mu serducho :-) a jak tam u reszty wizytujacych? Ewelinka?
dziewczyny bardzo ,bardzo gratuluję. Jestem z Waszych dziecinek bardzo zadowolona:-) a teraz nie martwcie się już bo same widzicie .że nie ma czym.Jestem i ja. Dziś wg owu i usg 6 tydz 2 dz. Maluszek ma 5 mm i pieknie bijące serduszko. Jestem taka szczęśliwa. Kolejna wizyta 8 maja :-)