ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Pokaze Wam mojego Skarba z czartkowej wizyty :-) moje 5,36 mm kochaneZobacz załącznik 621436
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pokaze Wam mojego Skarba z czartkowej wizyty :-) moje 5,36 mm kochaneZobacz załącznik 621436

mialam sie wybrac na plaze ale chyba sobie odpuszcze bo mi glowe urwie Magda z uk z jakiej czesci uk jestes jak mozna wiedziec?? Kontra ciaza nie jest uznawana od 12 tyg tylko prowadzona a ja ciebie to chyba kojaze z jakiegos watku hmm bylas moze na staraczkach na wyspach?? co do przybierania na wadze w ciazy I apetytu to ja juz schudlam 8 kg ale mdlosci co jakis czas mnie mecza bleee
Ale dobrze :-) Mi osobiście nie ciąży tak bardzo to,że w uk ciąża prowadzona jest tak, a nie inaczej. Fajnie by było jakby usg robili wcześniej, ale trudno....co prawda ja po tych 3 cc nie wiem, czego się teraz spodziewać, a że jestem diabetykiem, to od razu mnie przekierują na szpital, więc chyba dlatego zwlekam z wizytą u położnej. Tam wizyty co chwila i w zeszłej ciąży było to mega męczące
A Ty gdzie mieszkasz?