Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Taaa..w uk to im 2 starczaja. Dobrze,że chociaż prywatnie można sobie czasem zrobić ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny mam do Was pytanie. Byłam na pierwszym USG wyszło mi, że dzidzia ma 7tyd.3dni, ale lekarz był jakiś dziwny i kilkukrotnie pytał się o miesiączkę. Dlatego zaniepokoiłam się i poszłam prywatnie ponownie do innego ginekologa. Tamtemu wyszło, że dzidzia ma 8tyd.2dni i powiedział, że dziecko jest o tydzień większe niż wynika z mojej ostatniej miesiączki i powinnam mówić np w szpitalu inny termin miesiączki niż był naprawde. Trochę mnie to zdziwiło, ale powiedział, że czasem tak jest, że dziecko jest większe i żeby się lekarze nie zachodzili w głowę to mam skłamać. I co ja teraz powinnam mówić? Poprawną datę czy tą zmyśloną, aby się wielkość dziecka zgadzała z USG?