Witam i powiem,że po pracy i 3 godzinach snu padam na pysk :-(
Jagoda super,że mamy moderatorkę! Troszkę mnie jednak zaskoczyły te "porządki" na forum bez pytania wszystkich o zgodę....Nie zrozum mnie proszę źle. Dla przykładu uważam,że watek z testami mógł zostać. Tu nie chodzi o sam fakt,że ktoś pokazuje/pisze,że jest w ciąży, ale jakoś tak miło jest po czasie, jak maluszki są już na świecie wejść i pooglądać jak to było od początku....Poza tym wiele osób w sieci szuka takich zdjęć, więc....no szkoda jak dla mnie...
Nie wiem, ale wydaje mi się,że miło by było, gdyby moderator jednak pytał o zdanie, czy temat jakiś ma zostać usunięty;-) No i z drugiej strony....załóżmy,że mam chęć założyć jakiś nowy temat i wtedy co? Mam pytać moderatora o zgodę? Bo jak się nie podoba, to go usuniemy? Przepraszam za dosadność, ale zawsze mi się wydawało,że moderator raczej współpracuje z grupą, reaguje w razie problemu, ale sam nie decyduje o wszystkim. Sama jestem administratorką grupy i wszystkie zmiany jakie wprowadzam konsultuje ze wszystkimi.
Przepraszam Jagoda,jeśli Cię tym uraziłam. Nie to było moim zamiarem. Tylko tak jakoś mnie to ubodło,że tak po prostu wszystko pozmieniałaś, a przecież nikt nic złego nie zrobił....