reklama

Grudzień 2014

Wiem Ula, mi też :( Mój gin wyjeżdża na weekend majowy i nie przyjmuje w piątek, dlatego dopiero idę 5 maja. I w pracy patrzą na mnie jak na wariatkę, bo mówię, że chciałabym już 5 maj (a oni nie wiedzą o co kaman :D)

reklama
to obie czekamy do 5tego:-) będzie nam raźniej:tak: ja jade w ciemno na wizytę,bo terminow nie miala mam nadzieje ze mnie przyjmie ,bo jak bylam w 26dc i mowilam jej o objawach to pow ze mam przyjechac jak @ spozni sie o 2tyg wiec to tak bedzie bo 16dni i mam nadzieje ze znajdzie dla mnie czas

karuszka, byc moze dostane prace w sierpniu jako nauczycielja w szkole i chcialabym pracowac do konca, dlatego licze, ze w sierpniu bede miala maly brzuszek:-D

dziewczyny, oficjalnie zostalam Wasza moderatorka, dziekuje:tak:

To ja kolejna powiem ze produkujecie jak szalone :) ja mam wizyte w srode ale w sumie tylko taka normalna bez usg ani zadnych badan. Wcisnelam w siebie obiad a teraz odpoczywam i popijam inke :) po szalenstwach w parku cora na hulajnodze to jak blyskawica :) obydwie lezymy heh

Jagoda Strach sie bac co to bedzie :-D:-D Oczywiscie zartuje - gratulacje :happy:
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)

Jagoda Strach sie bac co to bedzie :-D:-D Oczywiscie zartuje - gratulacje :happy:
A przyjmujecie juz witaminy dla kobiet w ciazy?? czy tylko folik. Bo ja przy kupowaniu kwasu foliowego zaopatrzylam sie w witaminy i lykam codziennie i nawet pamietam o tym:-)

ja tylko folik,czekam co zaproponuje gin.a co do pamiętania o tabl to gdyby mąż mi nie podawał to sama bym nawet nie pomyślała heh za bardzo rozczepana jestem

ja tylko folik poki co, w witaminy bralam w pierwszej ciazy co 2 dzien

edit:
Jak widzicie usunelam temat objawów i testów, bo w sumie o tym na bierzaco piszemy, dodalam temat zakupowy i brzuszkowy, oraz polaczylam temat "po wizycie" i "terminy wizyt" w jeden "nasze wizyty:terminy zdjecia USg, wyniki":-)

tylko nie bijcie:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja biorę jakiś zamiennik folika dużo tańszy. I witaminer dla kobiet w ciąży. Kwasu łykam dwie tabletki.
Jagoda super, ze zrobiłas porządek. Jakbyś potrzebowała pomocy to chętnie pomogę, choć nigdy tego nie robiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry