Magda Singh
Fanka BB :)
Nie wiem czemu nie wchodzi
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a taka jestem zamulona jakby mnie ktos w łeb walnął!!!!Ja chyba tez uciekam niedlugo na zwolnienie moze wytrzymam do wizyty czyli do 27.05 ale cos mnie brzuch dzis zaczal bolec...
takze nie wiem,ale juz nie mam sily sie urzerac z tymi ludzmi
Dziewczyny ja dzis bylam po recepte na Duphaston i gin zauwazyl ze się denerwuje i zrobil mi szybkie usg bym mogla uslyszec serduszko. Malec ma prawie 1 cm. Wiek ciazy równo z suwaczkiem :-) co do braku mdłości to powiedział ze mam się cieszyć ze moj organizm tak dobrze toleruje ciaze ;-)
też z chęcią bym poszła do gin,jutro prywatnie u mnie robią usg ale mąż twierdzi ,że powinnam ten tydz poczekać...a dla mmnie tydz jak wiecznośćdziewczęta ale produkujecie.
Wrocilam z pracy dzis dluzej niz zawsze padlam jak kawka spałam od 15 do 18.30a taka jestem zamulona jakby mnie ktos w łeb walnął!!!!Ja chyba tez uciekam niedlugo na zwolnienie moze wytrzymam do wizyty czyli do 27.05 ale cos mnie brzuch dzis zaczal bolec...
takze nie wiem,ale juz nie mam sily sie urzerac z tymi ludzmi
![]()
dobrze, ze moge czytac na telefonie, gorzej z odpisywaniem, wiec odpisze tylko to co zapamietalam

Naszczescie czas przy Nikoletce szybko mija, bo zawzse jest tyle rzeczy przy niej do zrobienia, wiec pewno za niedlugo bedzie grudzien i bedziemy sie chwalic swoimi pociechaami;-)