Witam się i ja
cypryda - współczuję nocki. Musisz być nieźle zmęczona.
ja pierwsze ruchy poczułam w okolicy 17 tc. Zobaczymy jak będzie teraz.
martus - współczuję dodatkowych problemów i emocji. Ale faktycznie, tak jak dziewczyny mówią, ochłoń i niech ojciec dziecka też się poczuje do obowiązku! Zrób to dla maleństwa.
miisia - witaj i gratuluję!
slonko - współczuję sytuacjji z wypłatą. Każdy by się wkurzył. Ja kiedyś też tak miałam, że czekałam na wypłatę i się okazało że sporo mniej dostałam niż myślałam - szlag mnie trafił, aż mi łzy popłynęły. Oczywiście okazało się że byłam niedoinformawana....
JA niestety też się w tym nie orientuję...
magda - ale masz dobrze, że możesz rano pospać. U nas to w 90% ja wstaję do Kuby rano (ok 7-mej) a mąż śpi do 9-tej. Z racji tego że dużo pracuje to daję mu pospać....ehhh...
agrafka - ja też nie mam objawów i dolegliwości. Piersi bolą jak je dotykam mocniej, i ze 3 razy było mi niedobrze, ale bez wymiotów. I tyle.
ulenka - ja często mam taki gęsty biały śluz (taka wydzielina), ale ja luteiny nie biorę.
Tez uwielbiam spać na brzuchu. I nawet ostatnio się zastanawiałam, jak długo można w ciąży tak spać.
ana - super że wizyta się udała i że widziałaś bijące serduszko - to na pewno uspokaja. także głowa do góry i się nie stresuj
mitemil - to odpoczywaj ile się da
oomamba -witaj i gratuluję
czarna - ja swojego Kubę od sierpnia zaczynam prowadzać do przedszkola. Ogólnie trochę wcześnie, bo będzie miał 2,5 lat.
misia - wow, to chyba nieźle z tym brzuszkiem. JA też mam 11 tc, brzuszek lekko się powiększył, ale spodnie jeszcze są ok.
Ależ sie napisałam. Sporo nadrabiania miałam. Na szczęście mąż wziął syna na spacer żeby poskakać w kaloszach po kałużach

Więc nastawiłam pranie i czytam forum