reklama

Grudzień 2014

Cypryda spokojnej podróży:tak:

Estranea a jesteś pewna,że aż tak dużo jesz? Może tylko tak Ci się wydaje, bo masz smaka na coś, a w rzeczywistości nie ma tego aż tyle:-p;-):-)

Doris
z serami się zgodzę. Chodzi o mleko nie pasteryzowane. Dlatego też nie wolno pic takiego mleka wiejskiego prosto od krowy, czy twarogów jeść z tego mleka. I faktycznie, mało jest tych serów pleśniowych "prawdziwych" ;-)

Anula dobrze czytać,że i u Ciebie dobre wyniki:tak:

Jagoda tak jest proszę Pani...wstawię przepisy na wątek o jedzonku;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny! Mam problem z netem i pisze z telefonu. U mnie dziś w miare ok tylko chyba źle spałam i biodro mnie boli. Życzę Wam miłego i słonecznego dnia! Buziaki

Hej Kochane ;-)

życzę miłego dnia ;* ja dziś jakaś niewyspana.
Mam pytanie do dziewczyn które biorą euthyrox. Pod koniec mca muszę zrobić badanie tsh i ft4 by sprawdzić czy juz lek dziala i obniza. I moje pytanie brzmi: czy w dzień badania wziasc normalnie lek czy dopiero po badaniu? Z góry dzięki :-)

Hej dziewczyny

Nie było mnie dwa dni tutaj i teraz Was nadrabiam...niestety po pracy nie zawsze mam czas albo po prostu nic mi się nie chcę i tylko leże i oglądam jakieś durne seriale :zawstydzona/y:

Estranea ja też tylko bym jadła pizze, najlepiej z dużo ilością sera :tak: W ogóle pochłaniam ogromne ilości jedzenia, nie mogę się nasycić a o dziwo jeszcze nie przytyłam chociaż to pewnie kwestia czasu przy moim apetycie...

PaulinaMaria mieszkasz w Australii? Mój mąż ma bzika na punkcie tego kraju:-D...bardzo chcę tam wyemigrować ale ja nie bardzo..nie chcę zaczynać wszystkiego od początku...powodzenia z wizą :tak:

Ewelinka Gratulację udanej wizyty :tak: Ja też ostatnio ma zaparcia :-( a brzuch jak balon

Anula moja fasolka tydzień temu też była opóźniona o 5 dni, troszkę mnie to martwiło mimo, ze gin powiedziała, że wszystko jest w normie...

Jagoda Suppper !!! Cieszę się razem z Tobą :-D

Anncka Gratuluję bardzo udanej wizyty !!! Ja nie mogę się już doczekać jak zobaczę ponownie swoją fasolinkę i mam nadzieje, że tak jak Ty zobaczę jak się rusza :-) a wizyte mam w 12 tygodniu :tak:

Doris Tobie też gratuluję wizyty !!!

Witam nowe mamy :-)

uff po ponad godzinie nadrobiłam Wasze posty...

Na śniadanie dzisiaj miałam mus z truskawek...ostatnio mam na nie ochotę...przed ciążą jadłam rzadko a teraz wszystko z truskawek lub o smaku truskawek :-D Niestety teraz mam zgagę i popijam miętową herbatkę

Dziewczyny witajcie az mi głupio z tym filmem no niestety spalilo nam router i gucio moglam zrobic dzus nocujemy u teściowej i jutro jej kompa użyje bo niebedzie jej w domu :) pisze z tel. I niemoge dodac na yt niewiem czemu niema opcji.

Witajcie!

Ewelinka
- KONIECZNIE musisz być na czczo, a lek przyjmujesz dopiero po badaniu, czekasz co najmniej pół godziny i wtedy możesz dopiero zjeść pierwszy posiłek.

Maaatko jakiego ja mam lenia. Jak mi się nic nie chce. To jest straszne, bo dom czeka na posprzątanie, pranie i gotowanie. :eek:

Witajcie :) Ja od dwóch dni zajadam się truskawkami.
Coś mnie połamało w dolnej części kręgosłupa (kość ogonowa i kręgi poniżej krzyża).
Smarujecie plecy jakąś maścią? Zastanawiam się nad amolem.
Lepiej leżeć czy jakieś ćwiczenia rozciągające zastosować?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry