reklama

Grudzień 2014

Witajcie Dziewczyny!

Ja już po 7. godz. byłam na pobraniu krwi. Mam niedoczynność tarczycy i co miesiąc muszę teraz kontrolować poziom TSH i FT4. Przy okazji będą świeże wyniki na jutrzejszą wizytę u gin. Dzisiaj nad morzem pięknie. Działamy z Mamą w ogrodzie. Oczywiści ja w większości stoję i tylko dotrzymuję Mamie towarzystwa, bo niewiele powala mi zrobić samej, hihi. W końcu w tym moim aucie dzisiaj wysprzątałam. A wieczorem Mężuś zaprasza mnie na kolację, z okazji naszej dzisiejszej 3-ciej rocznicy ślubu, ech, kiedy to zleciało...

Estranea- gratuluję już takiego małego wielkiego ludzika! Czekam na foto!

Abby- faktycznie owu mogła być później. A jakiej długości masz cykle? Bo też na tej podstawie lekarze określają przewidywany termin porodu, plus dochodzi do tego naturalnie pomiar USG, który też może się mylić aż +- 7 dni. Spokojnie Kochana. Najważniejsze, że Dzidziuś dobrze się ma.

Evidzi- trzymam mooocno kciuki za dzisiejszą wizytę! Czekam na same dobre wieści!

Ja dzisiaj na obiad robię makaron z truskawkami, mmm... Ale będziemy z Mamą zajadać, hihi.

Pozdrowiania dla wszystkich Ciężaróweczek!

reklama
Anula wszystkiego dobrego z okazji skórzanej rocznicy:-D.

Pomysł na ten lód cudny, wykorzystam jak pojadę do teściowej, zrobie z miętą i cytryną:-), ale będzie piknie:-D.

Anulka udanej kolacji życzę ;-)

Jagoda trzymam kciuki i czekam na relację :-)

Gratuluje wszystkich szczęśliwych wizyt.. ja do mojej kolejnej muszę tyyyle czekać :-(
Zakupilam pyszne truskaweczki i po obiedzie zrobię z bitą śmietaną :-D
Jutro plan jest taki ze jade do lidla i biedronki bo tam ciążowe ubranka maja byc :-) a w piątek muszę jechac zrobic tsh i ft4 kontrolnie.

Hej dziewczyny ja powoli dochodze do siebie choc jeszcze z chodzeniem mam problem.

Kciuki za wizyte! &&&

Cypryda z tatuazami nie trzeba robic dodatkowych badan :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry