Mamy sposoby na dzieciece przygody - Gazetka - Biedronka.pl te spodnie dresowe, ciekawe jak na żywo będą wyglądać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam dziś w Biedronce. Opisałam w odpowiednim wątku, ale dresowych spodni nie oglądałam. Szukałam dla siebie raczej czegoś na te upały. Generalnie bardziej polecam Lidla.Mamy sposoby na dzieciece przygody - Gazetka - Biedronka.pl te spodnie dresowe, ciekawe jak na żywo będą wyglądać
Nie zwróciłam na to uwagi dopóki tematu nie poruszyłyście.
:-(Staram się odganiać gorsze myśli, ale niestety takie czasem mnie nachodzą.... 

Ja właśnie teraz mam taki beżowy, ale jest tak brudny już, że od razu mi się wszystko podnosi. Poza tym w połączeniu z jasnymi drzwiami, wszystko jest takie nijakie. Ble... Znaczy może by było ładnie, jakby było nowe. A już dla mnie jest stare i przejedzone ;-)Słonko ja też mam korytarz niezbyt szeroki i długi, i jedna krótsza ściana ma kolor ciemnego brązu,reszta beż. Swietnie to wygląda, wcześniej mieliśmy korytarz cały jasny i był taki bez wyrazu. wogóle jak się wprowadzaliśmy, to całe mieszkanie pomalowaliśmy na mdłe kolory. A teraz tylko salon mamy jasny, sypialnia czerwona, a syna pokój soczyście zielono-żólty![]()