reklama

Grudzień 2014

reklama
Ja wezme karte w razie czegos :) na stronie nie ma nic napisane na temat jakis ograniczen co do tygodni. Owszem co do miejsc tak. Bo tylko 2 godziny ale zalezy ile bedzie stanowisk. Ja nawet nie wiem o ktorej byc. Bo niby zapisy od 10:30.. ale jak tam tlum będzie to lipa. Jak pisalam do Alfy to dostałam tylko ze trzeba sie zapisać i miejsca ograniczone. Ale jak mi sie uda to rowniez opowiem

Ja jutro nie dam rady jechać.. Ale moze w niedzielę :-) zobaczymy czy będzie warto. Trzymam w każdym razie kciuki żeby się wam udało dopchać :-)

To jak bedziesz szybciej to zajmij mi kolejke hahah ;) i pisz wtedy do mnie na forum ;)
Ja i tak jade z moja mama prawdopodobnie bo sama raczej nie dam rady bo z domu sama nie wychodze bo mi sie w glowie kreci

Znalazłam na stronie fundacji szczęśliwa mama, szczęśliwe dziecko wchodząc w konkretne miasto jest opis, jak przebiegać będzie rejestracja i na samym dole jest takie info " Przy prawidłowym przebiegu ciąży, nie zaleca się robienia badań USG, jeżeli były one przeprowadzone w ciągu ostatnich  dwóch tygodni." Ale Wy chyba idziecie na te drugie spotkanie, nie z tej fundacji, wiec może nie interesuje ich.

reklama
To jest z innej jakby fundacji.
Moja bratowa przez cala ciaze zrobila jedno usg bo powiedziała ze dziecku szkodzi, potem uzywala tylko pieluch wielorazowych bo pampersy maja jakas substancje której ona nie zna i ona rowniez szkodzi, dziecko jest kremowane tylko kosmetykami za ponad 120 zl i wcale nie wyglada na szczęśliwe... ja uważam że co mialo sie stac to juz sie stalo teraz maluch tylko rosnie i rozwija dalej narządy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry