Hej Dziewczyny!
Jak to jest, że jak mam więcej czasu i wchodzę tu 2-3 razy w ciągu dnia to wy mało piszecie. A jak dziś nie miałam czasu zajrzeć to już mam prawie 10 stron do czytania... Eh nie ładnie
ana - super wieści!
magda - ja też jakieś 10 dni temu poczułam takie puk (2 razy) i nie były to jelita...tak jakby jakaś bańka mydlana pękła i obiła się o ściankę brzucha...Przypominało mi to ruchy tak z połowy ciąży, a nie te pierwsze... ale teraz nic nie czuję i się zastanawiam czy to aby ruchy dziecka, bo jakoś tak wcześnie. Miałam wam o tym wcześniej napisać, ale chciałam poczekać czy to się będzie powtarząc. Niestety na raize cisza.
oomamba - u mnie też brzuch wywaliło i już powoli widać, ze jestem w ciąży.
martia - jesteś pewna że to mąż? Sorki za pytanie, ale moja siostra ok rok temu miała zdiagnozowaną chorobę weneryczną (nie powiedziała jaką) i gin powiedziała jej, że mogła usiąść nawet na brudną toaletę. A że pracowała w GOPS to faktycznie to możliwe. Nie obwiniała o to swojego faceta.
misia - mam nadzieję, że wróci lepsze samopoczucie i wszystko będzie ok.
mitemil - ja w tym tyg. byłam na usg i robił mi już przez brzuch i wszystko było ładnie widać.
A mnie dziś pół dnia głowa bolała. Chyba trochę od pogody... U nas w mieszkaniu (na poddaszu) jest strasznie duszno i gorąco

28 stopni...masakra jakaś. Dziś synek zasypiał pół godziny. Chyba też mu było za gorąco.
Jestem padnięta, i choć lubię jak jest ciepło, to te upały jednak mnie męczą.