reklama

Grudzień 2014

Hej dziewczyny
Przepraszam bo nie wiem kto o to pytał ale Furaginum jest bezpieczne w ciąży ja brałam prawie całą drugą ciążę bo nie mogłam się bakterii z moczu pozbyć po ciąży jak ręką odjął. Zresztą jest też bezpieczne dla małych dzieci najstarszy synek chorował na ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek od 8 miesiąca życia do roczku prawie i przez ten czas kruszyłam mu codziennie do mleka pół tabletki furaginum. Inna sprawa, że żeby go wyleczyć trzeba było szukać przyczyny, którą w końcu prywatnie znaleźliśmy bo chyba do dziś by na lekach ciągnął, bo tylko leczyli nie zastanawiając się skąd się to bierze - kolejna historia o służbie zdrowia:wściekła/y:

No i jeszcze sprawa usg w żadnej ciąży nie miałam dopochwowego tylko przez brzuch.

reklama
co do usg to wszystko zależy od lekarza,ja z córcią miałam robione tylko 3 razy a teraz lekarz powiedział ze usg będzie co wizyta indywidualne podejscie.

Dzień dobry :-)

Ja dziś mogłam pospać, bo mąż pojechał z dziećmi na zakupy, to listonosz mnie obudził po 9 i juz nie zasnęłam. Inna sprawa, że kolejny raz w sobotę wstaję z bólem głowy:-( Nie znoszę tak, bo pewnie do wieczora mnie ten ból będzie męczył.

Jopal ja.się z Toba zgadzam co do Furaginum. Brałam i w ciąży i dawałam dzieciom. ;-)

Czarna, to nie będziesz mieć tego usg ok 12-13 tyg? No i to pierwsze miałaś na potwierdzenie ciąży? Widzisz ja wciąż czekam, żeby po raz pierwszy zobaczyć swojego maluszka. Do świadomości, że w ciąży jestem juz przywyklam,ale okruszka nie widziałam i jednak się troszkę stresuje ;-)

Agrafko u mnie też sny kosmiczne...haha...skąd to się bierze człowiekowi w głowie? :-)

Gosia a tej melisy próbowałas? Pomaga na bezsenność, serio :-)

Miłej soboty wszystkim życzę! Ja dziś robię pizze i sernik na zimno :-P No i posprzątać musze :-/

Madzia pewnie ze się podzielę :-) ciekawe ile za takie jedno zdjęcie trzeba będzie zapłacić bo na pewno za darmo nie będzie :-) ponoc nawet płytkę mozna z ruchami dziecka :) no zobaczymy jak to będzie :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry