reklama

Grudzień 2014

słonko- rzecz w tym, że ona wie, ze źle robi i bardzo szybko się ulatnia, siada potulnie mamie na kolankach i udaje niewinątko, nie chiałam przy stole psuć atmosfery, a jej mama jest bardzo toksyczną osobą i nie przyjmuje słów krytyki , ani zwracania uwagi. Skomplikowana sprawa..

reklama
słonko- rzecz w tym, że ona wie, ze źle robi i bardzo szybko się ulatnia, siada potulnie mamie na kolankach i udaje niewinątko, nie chiałam przy stole psuć atmosfery, a jej mama jest bardzo toksyczną osobą i nie przyjmuje słów krytyki , ani zwracania uwagi. Skomplikowana sprawa..

Eh.... Fatalnie. Ja z dzisiejszym nastrojem pewnie mamuni wywalilabym z grzywki ;-)

Magda Singh wlasnie dzisiaj tez mi spuchly dziasla ale tylko na gorze po lewej stronie. Nie boli ale przeszkadza i wkurza...

6 latka ktora nie rozumir, ze zle robi??? Oj nie chce wyrokowac, ale kiedys matce przywali jak jej cos sie nie spodoba a w wieku dorastania bedzie rzadzic mamunia jak marionetka... i sie obudzi mamunia z reka w nocniku... :(

A my wrocilismy dopiero z Komunii u mojej chrzesnicy... tak fajnie bylo, moj Miko szczesliwy bo dzieci byly, wiec mial za kim chodzic i kogo obserwowac :) najadlam sie jakbym byla na glodzie od kilku dni :)

Witajcie Dziewczynki!

Melduję się padnięta po całym dniu na Uczelni. Przepraszam, że nikomu nie odpisze, ale już nie mam siły dzisiaj.

Miłego wieczoru.

reklama
Witam wieczornie, ja dziś byłam z chłopakami na wsi u dalekiego kuzynostwa. Nie byłam 3 lata u nich a wiedziałam, że 6 dzieci mają zajezdzam wybiega najmłodszy ja mówię o Tomus najmłodszy a jego mama tak ale nie najmłodszy, jeszcze 7 córeczkę mają 3 miesięczna, nic przez telefon nie zdradzili wcześniej. To się pozytywnie zdziwilam. Dla moich chłopaków dzień pełen wrażeń konik, krowy, swiniaki, nawet kury gonili po podwórzu, siedzieli w traktorze, itp. Dla dzieci z miasta to jak park rozrywki;-). Ogólnie dzień super.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry