reklama

Grudzień 2014

A ja z tą datą porodu to jakoś tak dziwnie mam, moja gin mi wpisała na 1.wizycie termin z miesiączki 21.grudzien, a miesiaczke miałam 14.03., a z usg wychodzi 12 grudzien.
A nie myslicie że dzidzia jest za duża jak na ten tydzien? Bo ona mi wymierzyła 5.5cm, a tak czytam ze wy niektóre w podobnym wieku ciąży a wasze maja np 3,5cm
Oooj wariuję, wiem.

Kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie.

reklama
Dziś mam jakiś słaby dzień... kręci mi się w głowie i jestem strasznie zmeczona jakbym nie wiadomo co robiła... dobrze ze mam lasagne z wczoraj to obiadu nie musiałam robic :-D

Moje dziecko to ma szaloną babcie :-) ostatnio body juz musiała kupic a przed chwilą dzwoniła ze od piątku są super kocyki do wózka w biedronce i muuusi kupić :-D Szalona ;-)

Wracając do tematu progesteronu.... Ja miałam brać chyba do końca 13tyg. Jednak konsultujac z obecnym lekarzem przestałam, jak tylko skończyłam opakowanie. Wcześniej brałam asekuracyjne 2 razy dziennie. Niezbyt regularnie, bo to kolejna moja cecha: zapominam brać leki :-/ Później poprostu przestałam. Tak samo w poprzedniej ciąży. Kiedy minęło trochę czasu od ustąpienia plamien przestałam brać.

ULENKA GRATULACJE!!!! Ah... Te rączki i nóżki ;-)
Niezła inwigilantka w tym labolatorium, że wyczuła oranżadę ;-)

Ostatnia edycja:
Dziś mam jakiś słaby dzień... kręci mi się w głowie i jestem strasznie zmeczona jakbym nie wiadomo co robiła... dobrze ze mam lasagne z wczoraj to obiadu nie musiałam robic :-D

Moje dziecko to ma szaloną babcie :-) ostatnio body juz musiała kupic a przed chwilą dzwoniła ze od piątku są super kocyki do wózka w biedronce i muuusi kupić :-D Szalona ;-)

Ja jutro jadę do pracy muszę o wszystko wypytac. Pracując wszystko wiedzialam, mogłam oglądać wcześniej, a teraz nic nie wiem.
Ale jednego jestem pewna, EWELINKO promocje towarów przemysłowych wchodzą w poniedziałek i czwartek. Napewno nie w piątek, wiec powiedz mamie, żeby jutro grzała, jeśli w sklepie jest duży ruch i szybko się te rzeczy sprzedaja.

Faktycznie kocyki będą od jutra po 15 złotych, sa śliczne tylko że ja mam z 10 kocyków po chłopakami i nie kupię kolejnego chyba, że bym wiedziała że dziewczynka to na bank na różowy bym się skusila:D

Ja idę kimnac bo padam na twarz, ledwo żyje

Dziewczyny ja w zasadzie dziś tylko chciałam listę obecności podpisać:zawstydzona/y:

Wczoraj nocka w pracy, dziś wizyta (relacja na wątku wizytowym;-)), cały dzień na nogach i zaraz mykam spać:sorry2: Wiem,że wczesnie, ale musze jakoś siły zregenerować. Jutro po raz pierwszy ujrzę mojego okruszka. Usg na 10.30, mąż ma urlop, więc idziemy razem. Mam nadzieję,że wszystko będzie ok:happy2:

Każdej, która miała wizytę serdecznie gratuluję! Mitemil za Ciebie i Twoje maleństwo trzymam kciuki wyjątkowo mocno:tak: No i powodzenia każdej, która jutro wizytuje:happy2:

Przepraszam,że tak ogólnikowo, ale padam pomału:nerd:

Anncka
tak tylko odnośnie Twojego terminu porodu. Mój synek wyprzedzał termin z owulacji o 2 tygodnie w zasadzie na każdym usg, ale mimo to nikt mi nie zmieniał daty porodu. Po prostu niektóre dzieci są większe;-) To ma istotne znaczenie właśnie wówczas, gdy maluszek szybciej rośnie, bo to,że jest większy, nie znaczy wcale,że jest szybciej gotowy do porodu. Gdyby u mnie kierowali się terminem usg i do tego doszłyby 2 tyg, o które szybciej wyznaczyli termin cc, mój Marcelek byłby wcześniakiem:sorry2: To oczywiście tylko taka moja dygresja. Tydzień, a nawet dwa w jedną,czy druga stronę różnicy nie robi, ale jednak już przy cc cięciu tak.

Dobra, już zmykam do łóżka, może zerknę jeszcze na telefonie. Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry