reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Ja mialam spokoj tydzien i od wcziraj odnowa ale tak zaczynam podejrzewac ze smietana w sałatkach mi szkodzi i jogurty...
Zaraz Ethan idzie spać Tatus sie zawzial czytac mu książki przed snem po angielsku i tylko slysze nie przekladaj stron hihi niecierpliwek mi rośnie:)

reklama
właśnie ja też myślę o przefarbowaniu i obcięciu włosów bo córka wczoraj stwierdziła że zawsze wyglądam tak samo :/ co moja 6 latka miała na myśli :)

nic mi o roztargnieniu nie piszcie , ostatnio młodą odprowadziłam do przedszkola i zonk czy ja nie zostawiłam kluczyków w stacyjce ? zaraz wszystko z torebki wywaliłam , na szczęście miałam ale co stres to stres :)

Ewelinka ja farbowałam włosy a raczej robiłam odrosty na początku ciąży - bodajże w 7czy 8tyg. Farbą loreala zresztą ta co zwykle. Gin nie widział przeciwskazan :-)
Jezu ile ja śpię... Położyłam się ok22 i śpię do teraz z przerwami mi siku i śniadaniem do pracy dla męża :p

marita- koniecznei zjedz godzine przed badaniem coś słodkiego - snickersa czy coś, wtedy maluszek będzie ruchliwy i będzie większa szansa na pokazania co tam ma :D
Ja właśnie się zapisuje, bo nie mogę patrzeć już na te odrosty, mam jasny blond i wygląda to okropnie.
Już się nie mogę doczekać do 16 czerwca, bo mam badania we Wrocławiu u pana Jaworowskiego, badał mnie w 1szej ciąży 2 razy- przezierność i połówkowe i teraz też się do niego zapisałam, a że ma kolejki straszne, to zapisałam się zaraz po potwierdzeniu ciąży. On właśnie powiedział mi w 13 tc , że będzie synek :-) Moja lekarka prowadząca ciażę na bieżąco ,potwierdziła płeć dopiero w 22 t.c
Oki idę sprzątać ten Sajgon.

estranea moja córka zachowywała się dokładnie tak samo, jak Twój syn. Jedynie czego mogę Ci życzyć, to... cierpliwości :sorry2:

Eli80 ja myślałam, że po usg prenatalnym powiem córce o ciąży. Ale, że czekamy na wyniki testu krzyżowego, wstrzymałam się jeszcze. Pani doktor powiedziała, żeby na połówkowe wziąć ze sobą już córkę :-p
Jeśli chodzi o antyperspiranty, to wszystkie mi pasują, więc kupuje co akurat wpadnie mi w ręce :laugh2:

ulenka7883 mam wrażenie jakbyś opisywała mnie i moje wizyty w wc :eek: U mnie jeszcze zapachy odgrywają dużą rolę. Jak mi mięso zaśmierdzi, już lecę do wc :-( Przykro mi z powodu zalanego dywanu :confused2:

PaulinaMaria najwidoczniej dla nas przypadłości ciążowe są zarezerwowane na dłużej :crazy:

agrafka_7 słów mi nawet nie brakuje, ale moje roztargnienie do szału mnie doprowadza :zawstydzona/y:

Martia proponuje zmienić lekarza prowadzącego ciążę. Oprócz tego staraj się dużo czytać np "W oczekiwaniu na dziecko". Książka w pierwszej ciąży odpowiadała na wiele nurtujących mnie pytań. No i jeśli masz wątpliwości, wal jak w dym na BB. Od tego nas masz :cool2: Jeśli chodzi o płeć, to są lekarze którzy specjalizują się w ultrasonografii i dla nich płeć w 12 tc to bułeczka z masełkiem :tak:

mitemil no ja tez jestem mega czula na zapachy a nawet na obrazy!:szok: jak zobacze gdzies w sklepie kielbache to mi zle,jak zpbacze pomidora to tez,nawet jak sobie pomysle o pomidorach to fujjjj bleeeee i wiecie co mnie jeszcze dreczy... widok moich ubran z tych na prawde zlych dni co wstac z lozka nie moglam. jak otwieram szafe i widze te rzeczy to lece do wc,makabra!

reklama
Do góry