estranea moja córka zachowywała się dokładnie tak samo, jak Twój syn. Jedynie czego mogę Ci życzyć, to... cierpliwości
Eli80 ja myślałam, że po usg prenatalnym powiem córce o ciąży. Ale, że czekamy na wyniki testu krzyżowego, wstrzymałam się jeszcze. Pani doktor powiedziała, żeby na połówkowe wziąć ze sobą już córkę

Jeśli chodzi o antyperspiranty, to wszystkie mi pasują, więc kupuje co akurat wpadnie mi w ręce
ulenka7883 mam wrażenie jakbyś opisywała mnie i moje wizyty w wc

U mnie jeszcze zapachy odgrywają dużą rolę. Jak mi mięso zaśmierdzi, już lecę do wc :-( Przykro mi z powodu zalanego dywanu
PaulinaMaria najwidoczniej dla nas przypadłości ciążowe są zarezerwowane na dłużej
agrafka_7 słów mi nawet nie brakuje, ale moje roztargnienie do szału mnie doprowadza
Martia proponuje zmienić lekarza prowadzącego ciążę. Oprócz tego staraj się dużo czytać np "W oczekiwaniu na dziecko". Książka w pierwszej ciąży odpowiadała na wiele nurtujących mnie pytań. No i jeśli masz wątpliwości, wal jak w dym na BB. Od tego nas masz

Jeśli chodzi o płeć, to są lekarze którzy specjalizują się w ultrasonografii i dla nich płeć w 12 tc to bułeczka z masełkiem