reklama

Grudzień 2014

Jopal tak z ciekawości chciałam zapytać....czy w Pl robią jakieś testy, badania nim zdiagnozuja astmę? Bo u moich dziewczyn leczą objawowo, a wiem ze robi się jakieś szczególne badania....i tak do końca wcale nie mam pewności co do tej astmy u nich, bo niby jest, ale jednak objawy bardziej świadczą o alergii wziewnej. Na pewno nie mamy aż tak ciężko jak Ty ze swoim synkiem. Napisz, jeśli coś wiesz i w dalszym ciągu zdrówka dla chłopców:-)

Estranea u mnie była taka cisza z ruchami przez jakiś czas,ale potem znowu maluszek zaczął dawać znać o sobie. Nie denerwuj się....może po prostu zmienił miejsce i tak go nie czujesz? :-) A Twój synuś ma imię, jakie wymarzyla sobie moja Nelly dla kolejnego brata ;-)

Czarna czekam na wieści:-)

Mam nadzieję dziewczyny,że dzień minął Wam spokojnie. U mnie znośnie. Co prawda głowa jeszcze boli,ale może w końcu jutro przejdzie. Kupiliśmy części do auta i mąż od jutra będzie robił ( dobrze mieć mechanika w domu :-)) Komp czeka,ale już umówiłam się z kolesiem, więc na dniach go dostarczymy. Koleżanka pomaga mi z zakupami i załatwianiem spraw,tzn zawsze chętna podrzucić, więc dajemy radę. Jeszcze żeby pogoda się poprawiła,to będzie super....spokojnej nocy Wam życzę i co by mężowie nie chrapali:-)

reklama
Mitemil oj tak.....owoce i słone rzeczy mi wchodzą idealnie! Hmmm.....ciekawe co to znaczy :-? :-) A z tym sushi to zrób koniecznie. Moja kumpela umie i podziw pełny....na pewno dasz radę! Tylko pochwal się koniecznie:-)

Ok bylam juz na wizycie. Pani doktor wkolo dziecka nic specjalnego nie zauwazyla maluch ma sie dobrze (nie wykluczyla do konca tego co mowil ten na emergency) za to cos tam jest przy lozysku (ja widzialam ciemna plame). Byc moze to krwiak (co jest nie ciekawe czesto trzeba lezec plackiem a ja nie mam mozliwosci lezec caly dzien) stad plamienie albo lozysko sie odkleja (co jest niebezpieczne tez) ale porobila duuzo zdjec i jutro jest w szpitalu i ma skonsultowac sie z jakims specjalista, pokazac jemu i mam jutro zadzwonic... Wcale sie nie uspokoilam :(

Ostatnia edycja:
Czarna ja w poprzedniej ciąży, jak usłyszałam ze mam leżeć, wręcz się zasmialam. Ja? Przecież przy 2 dzieci to nie realne! No i tak sobie igralam aż pewnego dnia znowu emergency i oni mówią, że w tej sytuacji szpital. A to było 3 miesięce przed końcem...nie zostałam w szpitalu,ale dotarło do mnie, że to nie żarty. Poruszylismy niebo i ziemię, bym jednak leżała. Być może tylko dzięki temu mój synek dotrwal do terminu....pomyśl nad tym. Mi się wtedy też wydawało, że przecież nie ma nam kto pomoc itp...kciukow nie puszczam i razem z Toba wierzę,że wszystko jest dobrze!

Czarna będzie dobrze tylko się oszczędzaj .
Magda a spirometrie miały robioną twoje , u nas przy przewlekłym kaszlu robią żeby się upewnić czy to nie astma .
przez pogodę moja już 2 tydz. ma kaszel, muszę iść z nią niech jej da coś mocniejszego bo się męczy z tą alergią

Boże dziewczyny, jak można zostawić dziecko w samochodzie w upale 30C? Ja tego nie mogę słuchać, co chwilę mówią o tym w wiadomościach, o tym facecie co zapomniał o dziecku i polazł do pracy i dziecko zmarło. To jest jakiś szok i masakra. :frown:

reklama
Hej!
AGRAFKA nie słyszałam wczoraj o tym. Tego wytłumaczyć się nie da. Poprostu! Nie można zapomnieć o dziecku, chyba że ojciec jest niepełnosprawny umysłowo! Tyle mam do powiedzenia.
Ja przy zwykłej pogodzie nie zostawię córki, bo się boje poprostu, że coś się stanie jak mnie nie będzie, a co dopiero w taką pogodę.
Kończę wywód, bo mnie trafi!

A ja witam Was znad szklanki mrozonej domowej kawy i szklanki wody z cytryna! Dzięki ci Panie za lodówkę z dozownikiem lodowatej wody :-D
Idę malować paznokcie, bo butów odkrytych trza ponosić ;-)

Załączniki

• 1402474255951.jpg
    1402474255951.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 44

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry