reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2014

Witam
Ja na zaparcia polecam czopki eva/q po 5 min efekt bezpieczne w ciąży polecone przez moją gin, a na co dzień dużo warzyw i owoców.
A ja od wczoraj na zwolnieniu już nie miałam sily codziennie tracić 4h na dojazdy stać przeż 8h w jednym z centrum handlowych w wawie.
Mam nadzieje że teraz cześciej uda mi sie z wami popisać bo jak narazie to tylko czytałam was jadąc do pracy.
ZYCZE MIŁEGO DNIA

reklama
Olushia - ja bezsennosc mam juz od samego poczatku. Jeszcze nie wiedzialam ze jestem w ciazy a juz mialam problemy ze spaniem. W sumie to nie jest taka typowa bezsennosc ze nie moge w ogole spac, ale padam o 20 i potrafie sie obudzic o 2 w nocy i koniec... Dopiero po kilku godzinach lezenia jestem w stanie znowu zasnac np na 2-3 godzinki jeszcze. A ogolnie to dluzej niz 8 godzin snu to nie da rady. Jak ide spac o 20 to pobudka o 4 rano. I w trakcie dnia nie chce mi sie spac, wrecz pelna energii jestem.

Dziewczyny - przepraszam, ze bez polskich znakow pisze, ale to z pracy i nie mam klawiatury polskiej dostepnej. Mam nadzieje, ze dajecie rade.

Olushia tak, bezsenność w ciąży jest jedną z przypadłości w ciąży. Nie zawsze oczywiście i różnie to wygląda u różnych kobiet. Ja mam zazwyczaj problemy ze snem w III trymestrze :-/

Kar koniecznie pisz częściej! No i odpocznij na tym zwolnienieniu :-)

Gosia a może to zgaga była? Potrafi na prawdę mocno dać popalić. Zwłaszcza nocą :-/

Zanag i jak? Zdążyłas?

Qraa spokojnie damy rade ;-)

Zdążyłam ;) no i mieszane uczucia... lekarz b. miły i chyba na tym koniec... Zbadał mnie na samolocie, potwierdził że wyleczyłam infekcję a na wzdęcia kazał brać espumissan więcej pić i więcej się ruszać. Zebrał b. dokładny wywiad i zaprosił za miesiąc na wizytę. Czyli zostaję przy poprzednim lekarzu. Jest mniej dostępny, ale lepiej mi przypadł do gustu.
USG nie było.
Wracam do pracy...

Hej ;-)

Anncka gratuluję kopniakow i zazdroszczę ;-)

Ja juz po pobraniu krwi i oddaniu moczu. Jutro wizyta... chce juz jutro!!

Co gotujecie na obiad?

reklama
paulina maria- to już masz widoczne ruchy, ale super :-)
jagoda- trzymam ckiuki za wizyte
makrofag- zazdroszczę spacerku do lasu, ja jka pojadę do mojej siostry na wieś, to też wykorzystam na maxa uroki mieszkania na wsi
qraa- oj tam, ale teraz możesz przynajmniej na ciążę zgonić :-D
magda z uk- przedstawienie -poważna sprawa, ja zawsze wyję jak opetana
gosia- zgaga?
olushia- ja też się cieszę , ze w końcu pogoda się poprawiłą :-)
kar- to przynajmniej sobie odpoczniesz
eli- u mnie chrapanie to noc jak co noc :-)
ewelinka shn- kciuki zaciśnięte za wizyte
zanag- szkoda, ze usg nie zrobił, pod zebrem , to chyba za wysoko jak na dziecko..może się mylę, macica chyba jest teraz an wys pępka
Witam się w południe, rano miałam nieprzyjemne bóle jak na okres, powtarzały się co kilka minut, na szczęście pomogła nospa forte. Gotuję zupkę pomidorową, mogłabym ją jeść codziennie i dziś grillujemy się na działce, bo pogoda piękna, zaraz odwiedzi mnie przyjaciółka i poplotkujemy trochę
Trzymam kciuki z awizytujące się!

Do góry