reklama

Grudzień 2014

Gratuluje wszystkich wizyt I milych widokow.

Magda, gratuluje dziewczynki! :)

Z tym stawianiem sie brzucha, ja tez to mam I biore nospe od czasu do czasu ale jak narazie szyjka dalej dluga wiec to chyba taka moja natura ze brzuch twardnieje tak szybko.

My justro jedziemy na wypad z dziewczynkami bo juz nie moga sie doczekac aby spac w przyczepie kempingowej :) A w poniedzialek polowkowe, cala rodzinka czeka na dobre wiesci :)

reklama
Masz racje :) No ten kamping super rzecz z dziecmi, kompletnie wyposazony, dzieci maja wyrko I nawet muzyke do tancow ;) W porownaniu do namiotu duzo mniej pracy aby przygotowac wszystko do wyjazdu tylko ubranie I jedzenie, reszta zapakowana w przyczepce I zawsze czeka.

Hej kochane.
GRATULUJE UDANYCH WIZYT...

Przepraszam ze malo udzielam sie ale jakos tak i len i brak czasu. Od rana do 17 siedzimy nad Jeziorkiem Czerniakowskim.

P.S, Jedna z moderatorek prosze o zmiane w liscie....Płeć DZIEWCZYNKA i imie Mandeep

Makrofag pochwal się spodenkami. Ja przed urlopem kupiłam spodniczke od sprzedawcy, którego jedna z Was poleciła i jest cudna.

Magda super ze u Was wsio oki.

My dalej plazujemy, pogoda cudna dzieci zachwycone tylko malz już ma dosc haha :-)

Lilli- udanego wyjazdu, bawcie się dobrze!

Uleńka- kiedy masz połówkowe? 1 sierpnia, dobrze pamiętam? Ja dzisiaj też się umówiłam na 1 sierpnia.

Jopal- odpoczywaj Kochana! A Małż niech nie marudzi tylko korzysta z kąpieli słonecznych, hihi.

reklama
cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg

To spodnie firmy MOM (Lindex), nie mogę już znaleźć teraz na allegro skąd kupowałam, ale podobają mi się :D

Załączniki

• cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg
    cg875-spodnie-50-jeans-ogrodniczki-ciazowe-bpc-3299780712.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry