reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2014

Cześć dziewczyny ja mimo iż wróciłam z urlopu nie miałam nawet chwili na forum , w pracy trzeba było wszystko ponadrabiac , synuś na polkoloniach był w tym tygodniu a od poniedziałku wraca do przedszkola !:)
Psiaki mi sie pochorowaly z upału jeden ma zapalenie wszystkich łap od spodu a drugi uszu masakra,,,:(
a ja wczoraj przegielam chyba trochę bo najpierw praca pózniej z psem do weta a na koniec oba wykapalam a trochę przy tym zabawy bo to. Dwa labradory , no i młody po raz pierwszy na w end z dziadkami nad jezioro pojechał wiec tez stres miałam
wiec na koniec zaczęłam znów plamic :(
wzięłam duphaston i napisałam do lekarza narazie mam czekać czy sie. Uspokoi no i zwolnić tempo.

a w poniedziałek polowkowe !

reklama
jej Mysza,Toba to trzeba chyba porzadnie wstrzasnac! Odpusc troche dziewczyno,nie wszystko na raz,nic sie nie stanie jak czagos nie zrobisz w 1 dzien,daj sobie luz a teraz odpoczywaj! Mam nadzieje,ze ten sygnal ostrzegawczy na Ciebie zadziala i troche zwolnisz.

ulenka 788- ja mam taki problem ze nie umiem i nie lubię jak coś jest nie ogarnięte na czas i bardzo często zapędzam sie w tym a pózniej padam albo to odchorowuje taki kiepski system zero jedynkowy i muszę sie nauczyć wyposrodkowywac w poprzedniej ciazy tez tak funkcjonowalam ale nic sie nie działo a teraz jednak po prawie 6 latach inny organizm i już widzę ze trzeba odpuścić czasem .
dzis leżę i odpoczywam po 17 robimy grilla ale tylko mięsko przygotuje a znajomi zrobią sałatki także mam czas na odpoczynek teraz :)

Hej dziewczyny!
ja mam dalej kiepski nastrój. Najgorsze, że odbija się to na mężu...
Pochodziliśmy dziś po centrum handlowym troszkę i kupiłam sobie 2 t-shirty w promocji.
Po 16 jedziemy na grilla do znajomych. Pogoda średnia - ciepło ale pochmurnie. A chciałam dziś na plażę jechać, heh...
Przed chwilą mój synek strasznie marudził, w końcu go przytuliłam i położyłam na łóżku w sypialni, bo musiałam iść ziemniaki wyłączyć. Wracam - a on już śpi :p

zanag - udanej zabawy!

kar - mi się wydaje, że to nie jest kwestia złego wózka, że dziecko w nim płacze, tylko natury malucha. Mam znajomych, których 10 miesięczna córka też "na siłę' jeździła w wózku.

Ulenka gratulacje super ze dzidzia zdrowa! To jest najwazniejsze :-) kiedy nast wizyta aby moglo sie ujawnic?:)

Mysza to jest znak ze masz zwolnic i tyle !

A co do boli brzucha ja czasem jak np z podlogi wstane za szybko to czuje takie cos jakby prad mnie kopnal nie jest to jakis bol

A ja znalazlam idealna posciel dla corci. Co najlepsze wysylac bedzie mi ja babka z Polski! Heh wrzucam fotke na zakupowy

A u mnie pada od rana. Corka wtedy zawsze dlugo spi :) maz tez heh

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry