reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grupa wsparcia

Zaczęłam wczoraj ćwiczenia A6W i tu mi się przyda grupa wsparcia:-D Nie wiem czy nie za wcześnie od cc ale gdyby mnie coś bolało to przestane ćwiczyć.
Poza tym mogę wam pozazdrościć spadku wagi :/ U mnie stoi i nie chce nawet drgnąć w dół.... ale jestem dobrej myśli ;)

reklama
Wiola ja myśle od jutra to zacząć ćwiczyć... to możemy się nawzajem powspierać :-)

kiedyś już to ćwiczyłam i oponka mi poleciała ale przerwałam niestety:-(

to ja też od jutra, tylko muszę gdzieś w poprzedich postach poszukać linku do tego. A nie ma czasem takich ćwiczeń na d..e? te to by mi się najbardziej przydały, no ale nic to będę robić chociaż te na brzuch. Myślicie że za 2 tygodnie już będzie coś widać?

sun
dupka tez ładnie się kształtuje, zwłaszcza na ćwiczeniu 5 i 6.
U mnie już 20 dzień a6W, ale nadal na 8 powtórzeniach, bo więcej nie daję rady i czasu brak.

Ja przerwałam, choć już miałam zaliczony jeden tydzień ćwiczeń. Ale miałam robotę od 6 rano do północy + Frankowa pobudka o 3-4 na jedzenie i już nie dawałam rady. Od jutra wprowadzamy w życie dwa spacery - przedpołudniowy w wózku i popołudniowy w chuście - wychodzimy po Tatę na przystanek. No i wracam do ćwiczeń. Na wagę już nie patrzę, bo wróciłam do wyjściowej, a nawet mam pół kilo mniej, ale teraz zbijam centymetry. Z brzucha schodzi powoli - centymetr na tydzień, ale za to biodra lecą - jak ćwiczyłam to mi zeszło 5 cm w tydzień! Zobaczymy, co będzie teraz :) Dołączam się więc do ćwiczeniowej grupy wsparcia :)

ja przerwalam 6W, bo mi kregoslup wysiadal. teraz robie te cwiczenia 8 min na brzuch i 8 min na posladki. sa SUPER. robie juz czwarty dzien i polecam :)

reklama
I jak dziewczynki...dzis start! :) ja już się wczytałam w temat i wiem o co kaman czekam więc na drzemkę Milenki i ruszamy z tym koksem hehe. Wybrałam sobie wariant pierwszy (czyli na raz cała seria powtórzeń na jedno ćwiczenie) z jednym dniem przerwy w tyg (bedzie to więc zawsze niedziela) żeby sie nie wypalić szybko.
A waga stoi jak zakęta(niewoelki 0,5 kg spadek więc nawet nie odnotowuję)-od dziś znów tydzień samych P

Do góry