Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zaczęłam wczoraj ćwiczenia A6W i tu mi się przyda grupa wsparcia Nie wiem czy nie za wcześnie od cc ale gdyby mnie coś bolało to przestane ćwiczyć.
Poza tym mogę wam pozazdrościć spadku wagi :/ U mnie stoi i nie chce nawet drgnąć w dół.... ale jestem dobrej myśli
to ja też od jutra, tylko muszę gdzieś w poprzedich postach poszukać linku do tego. A nie ma czasem takich ćwiczeń na d..e? te to by mi się najbardziej przydały, no ale nic to będę robić chociaż te na brzuch. Myślicie że za 2 tygodnie już będzie coś widać?
sun
dupka tez ładnie się kształtuje, zwłaszcza na ćwiczeniu 5 i 6.
U mnie już 20 dzień a6W, ale nadal na 8 powtórzeniach, bo więcej nie daję rady i czasu brak.
Ja przerwałam, choć już miałam zaliczony jeden tydzień ćwiczeń. Ale miałam robotę od 6 rano do północy + Frankowa pobudka o 3-4 na jedzenie i już nie dawałam rady. Od jutra wprowadzamy w życie dwa spacery - przedpołudniowy w wózku i popołudniowy w chuście - wychodzimy po Tatę na przystanek. No i wracam do ćwiczeń. Na wagę już nie patrzę, bo wróciłam do wyjściowej, a nawet mam pół kilo mniej, ale teraz zbijam centymetry. Z brzucha schodzi powoli - centymetr na tydzień, ale za to biodra lecą - jak ćwiczyłam to mi zeszło 5 cm w tydzień! Zobaczymy, co będzie teraz Dołączam się więc do ćwiczeniowej grupy wsparcia
I jak dziewczynki...dzis start! ja już się wczytałam w temat i wiem o co kaman czekam więc na drzemkę Milenki i ruszamy z tym koksem hehe. Wybrałam sobie wariant pierwszy (czyli na raz cała seria powtórzeń na jedno ćwiczenie) z jednym dniem przerwy w tyg (bedzie to więc zawsze niedziela) żeby sie nie wypalić szybko.
A waga stoi jak zakęta(niewoelki 0,5 kg spadek więc nawet nie odnotowuję)-od dziś znów tydzień samych P