• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no hej,

dzieci chcą dziś dostać w skórę... :dry:

Monia - PODOBNO można tutaj dostać jakieś tabletki do włożenia w "wiadome miejsce", ale wiesz nigdy nie potzrebowałam więc jak jest naprawdę - nie wiem - dowiem się w czwartek.

U nas też dają środki dowcipne ale w szpitalu pod kontrolą położnej.Ja bym miała stracha sama wziąć bo nie wiadomo jak to się może skończyć.

Kasiu,my wstaliśmy raniutko ale dopiero skończyłam sprzątać.Jakieś słabe ma dzisiaj ruchy.Prasowanie muszę uskutecznić bo od piątku tylko piorę i piorę.

oo Monia, ja też mam prasowanie...
a wogóle to twoja wina - ty nie trzymałaś kciuków żeby było szybciej tylko od początku "życzyłaś" mi żeby był kwiecień.... także obwiniam ciebie za taki stan rzeczy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry