• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monia - to trzeba mnie bylo uprzedzić jak miałaś przeczucie. :-)

już w domu, dziś o 2:30 nad ranem, Uparciuch zaszczycił nas swoim towarzystwem. :-) wreszcie......

padam, ale postaram się jeszcze dziś odezwać i wrzucić fotkę. malutka jest śliczna. :-)

reklama
Martuś gratulację!!!!!!!!!!!!!Jednak miałam dobre przeczucie.Rano jak się obudziłam to pomyślałam o Tobie. Kurczę,już pewnie nie zajrzysz a ja nie mogę się doczekać zdjęcia niuni.

197353_1988318347168_1219603882_2503628_2721216_n.jpg

Malutki słodziak.Jakie czarniutkie włoski. Śliczna aż mi się łezka zakręciła.Wydaje mi się,że podobna do Ciebie.
Jak dzieciaki zareagowały na niunię?Jak tatuś,pewne szczęśliwy?Jak już dojdziesz do siebie to opisz nam tu wszystko bo możemy zemdleć z ciekawości.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry