• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Malutka jest grzeczna bardzo... boję się to pisać żeby nie zapeszać...

Mikołaj już przeszedł do porządku dziennego nad dzidziusiem, ale Maja wciąż bardzo się "Małą Mi" interesuje. wczoraj "bawiła się z nią" 40 minut!!! "Mi" siedziała w foteliku i patrzyła CAŁY CZAS NA MAJĘ!! a Maja pokazywała jej klocki i różne inne rzeczy. :-)

Jeszcze tego wszytskiego nieogarniam niestety....

Martus ogarniesz,nawet nie wiesz kiedy i wszystko wróci do normy.
Kasiu, wczoraj po Twoim poście przejrzałam wątek ,,Niestety pani dziecko...''. Tak się zwyłam,że rano nie mogłam otworzyc oczu tak mi spuchły. Powiem Ci ,że podziwiam dziewczyny które muszą znieść taki los. Dziewczyna która nosi dziecko które umrze zaraz po narodzinach jest...........nawet nie umiem powiedzieć słowami.Straszne rzeczy dzieją się na tym świecie.Ja napatrzyłam sie na różne rzeczy w szpitalu ale takich strasznych historii nie widziałam.Dzięki BOGU nasze dzieci są zdrowe i nie musimy stawać przed takimi trudnymi wyborami jak dziewczyny z tamtego wątku.No i Franiowa Mama jaka ta kobieta jest mądra i jak troszczy się o tego swojego Franczeska ............brak słów żeby ją nachwalić.

oj Moni prawda
a szczególnie ta dziewczyna co ona musi przeżywać,a mimo wszystko nie usunęła córeczki..po prostu przedłużyła jaj życie swoim zdrowiem psychicznym,to jest strasze
Ja czasem nam się wydaję że dzrowie dziecka jest naturalne :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry