Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Wcześniej był Mikołaj robić kupsko. Patrze ,patrze i wygląda mi to na owsiki choc nigdy nie widziałam na żywo. No i buty na nogi i do lekarza. Lekarz mowi,że to owsiki i wszyscy dostaliśmy lekarstwa. No i mówi,że jak dzieciaki nie mają stałego dzieciakami to mogli przynieść z piachu lub dotykać zabawek chorego dziecka. No i jestem szczęśliwa bo teraz to już nie wiem czy z nimi chodzić do tych dzieci. Z drugiej strony to mają się sami ze sobą bawić. Bez sensu.Dodatkowo mam im zrobić posiew na inne pasożyty. Lekarz mówił,ze brak apetytu u Tomka najprawdopodobnie wiąże się z wylęganiem choroby.Dosyć o dupnych sprawach. Na dworze taki upał,że nie da się wytrzymać.Prosto z przychodni do domu. Na ulicy nawet jednego dziecka nie widziałam. Przedszkolaki o 9 wracały już ze spaceru do przedszkola a na termometrze było już 26 stopni.

. Tomka najnowszy tekst to,, sio''. Normalnie ludzie się z niego śmieją na ulicy. Ja go za rękę a on do mnie,, mamuś,sio'
'.

;-) hi hi hi