paulenka91
Fanka BB :)
Człowiek się cieszy ale gdzieś z tyłu strach siedzi..Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Człowiek się cieszy ale gdzieś z tyłu strach siedzi..Ja cię doskonale rozumiem. 8 mięsiecy temu straciłam ciąże i teraz też się bardziej boję niż cieszę..ale staram się myśleć pozytywnie
Właśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.Przepraszam, że pytam na pewno nie jest Ci łatwo o tym mówić i bardzo współczuję ale wiesz co było przyczyną ?
O to podobny termin, też 1 wizyta? Czy już kolejna?Ja mam 29patrz się ja brałam duphaston ale mi w żaden sposób nie pomógł.dopiero jak odstawiłam po jakiś 5msc się udało. Hehe ciągle jak sikam patrzę czy krwi nie ma
![]()
Zapowiadało coś czy na usg dopiero się dowiedziałaś?. .Właśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.
Tak jest..ale tak jak mówię staram się myśleć pozytywnie, nic więcej nie można już zrobić [emoji6]Człowiek się cieszy ale gdzieś z tyłu strach siedzi..
Bardzo mi przykro kochana, tym razem się uda ;*Właśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.
Współczuję bardzo Ci ale myślę że teraz musi być lepiejWłaśnie niestety nie, zwłaszcza że mam dwójkę dzieci i bezproblemowe ciążę za sobą, to było bardzo wczesne poronienie ,myślę że coś genetycznie mogło pójść nie tak, a druga sprawa to choruje na Hashimoto (( zap tarczycy)iteż może być przyczyna.
Tak wiem , miałam się dla kogo trzymać , misimy być dobrej myśli ,a ty na pewno doczekasz się wymarzonego dzidziusia [emoji8]Współczuję bardzo Ci ale myślę że teraz musi być lepiejmam już 2 dzieciaczków nawet nie wiesz ile bym za to dała. Ostatniego miesiąca byłam tak zrozpaczona bo wokol ciągle ciąże, tylko nie ja.
Taki prezent na nowy rokA dodam że teraz mam podobny termin jak z młodszym synem więc to musi być znak i prezent na urodziny dla brata [emoji6]