• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Link do: Szef nie musi dowiedzieć się o ciąży

Witam z rana. To odnośnie tematu zwolnień lekarskich. Słyszałyście o takiej możliwości? Dziś zamierzam poprosić lekarza, żeby właśnie takie zwolnienie mi wypisał. Mam nadzieję, że się zgodzi.
Dla mnie za dużo zachodu..
Wiadomo że nie oglądałam wszem i wobec wszystkim ze jestem w ciąży, ale w takich sytuacjach pracodawca wie i tyle. A czy ludzie będą coś gadać.. czy nie. Za stara jestem żeby się już tym przejmować. Wychodzę z założenia że praca to praca.;) Poza tym 100 a 80% to te różnica.
Szczęśliwe Mamusie styczniowe:

@Stelka38 - 4 czerwca - wizyta
@justys0702 - 5 czerwca - wizyta
@reqiem - 6 czerwca - wizyta
@Moni2791 - 7 czerwca - wizyta
@tygryskowa - 13 czerwiec - wizyta
@Asiula86 - 18 czerwca - 14:30 - wizyta

Dopisujcie się [emoji4]
13 czerwca ja;)
Cześć dziewczyny. Moje wyniki toksoplazmozy, któraś coś rozumie zZobacz załącznik 863662 tego?
Jest ok;)

Dzis mam jakiś gorszy dzień,schizy że coś będzie nie tak.lekko mnie brzuch czasem ciągnie..już milion razy patrzyłam czy nie plamie.
Ja ciągle patrzę czy nie plamie . Tak, że nie jesteś sama w swoich schizach ;-) właśnie wróciłam od lekarza. W przyszłym tygodniu robię Usg na którym powinien juz być zarodek i ♥ chyba a także inne badania . Dziś dostałam tylko zwolnienie. Oczywiście tak jak przypuszczalyscie lekarz napisał ten symbol B na zwolnieniu . Powiedziałam mu, że wolałabym zachować tajemnicę więc na tym polu przystawil pieczątkę i teraz trudno odczytać jaki tam jest symbol . Nie wiem jak to w pracy zinterpretuja ale już nic teraz nie zrobię .

A ja miałam w śr iść do dentysty ponieważ ząb mi się bardzo mocno ukruszyl i powstała dziura, zaczął boleć ale tylko w nocy jak leżę a ona do mnie z tekstem, że do 12 tyg się tego nie podejmie jak dziś dzwoniłam żeby potwierdzić i jestem przerażona, bo to ponoć niebezpieczne

reklama
A ja miałam w śr iść do dentysty ponieważ ząb mi się bardzo mocno ukruszyl i powstała dziura, zaczął boleć ale tylko w nocy jak leżę a ona do mnie z tekstem, że do 12 tyg się tego nie podejmie jak dziś dzwoniłam żeby potwierdzić i jestem przerażona, bo to ponoć niebezpieczne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry