• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..

Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Może powiedz lekarzowi, że tak się dzieje... Ja miałam jakieś delikatne dolegliwości przez kilka dni od spodziewanej @. Teraz zdarza się, że czuję coś tam na dole, ale absolutnie nie mogę powiedzieć, że to boli. Ale mam tą torbiel teraz i lekarz uprzedzał mnie, że gdybym poczuła jakiekolwiek dolegliwości bólowe czy działoby się cokolwiek niepokojącego, to natychmiast mam się u niego pojawić. Podobno moze się skręcić jajnik, jeśli dobrze go zrozumiałam. Może u Ciebie te dolegliwości nie są wcale oznaką niczego złego, ale zapytać warto.

reklama
Wybierz się może do lekarza niech zerknie. Będziesz spokojniejsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry