reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Halo halo styczen 2019

Jak nie będzie innych wskazań do cc, to zaraz przed porodem mierzą Cię taką miarką dla pewności że się dziecko zmieści:)
Ale ze jak mierzą? :D miedzy nogami na szerokość? :D

Ja mam schizy już co do tego wyboru szpitala. Zastanawiam sie przede wszystkim czy rodzić w Krakowie czy tu w miasteczku. Odległość od domu mam porownywalna, ale znowu mam wrażenie, ze w dużym mieście to taki przemiał, a w mniejszym może bedzie kameralnie, a nie 10 rodzacych jednocześnie i rób co chcesz. A z drugiej strony, to gdyby miały być jakieś komplikacje, to moze lepiej w tum Krakowie jednak...
W przyszły wtorek mam wizyte u kardiologa, to się wypytam w koncu dokladnie, czy moja wada kwalifikuje się do cesarki czy nie. Może choć to jedno będę wiedzieć.

No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]
Szczerze? Chyba nie do końca :D w dalszym ciągu wydaje mi się to być czystą abstrakcja.

reklama
No pewnie, ze nie ma[emoji4]
Ale rozumiem Cie. Ja wczoraj byłam, widzialam piękna truskaweczke z serduszkiem, a i tak nie moge sie doczekac kolejnej wizyty [emoji16]
W ogole dziewczyny co sa pierwszy raz w ciazy? Czy do Was dochodzi ze TAM w brzuchu jest dzidzius? [emoji16][emoji23]
Dla mnie to zupełna abstrakcja. Rzecz niewyobrażalnie nieprawdopodobna, cud nie do ogarnięcia ludzkimi możliwościami.Ciagle nie do końca wierzę, że to prawda. A wizyt nie lubię bo przed każdą się boję, że coś nie tak będzie .

Ja to dzisiaj wpadłam w szok dzisiaj jak zmierzyłam sobie truskawke 2cm i pomyslalam ze takie bobo mam w brzuchu i to jeszcze bijace serduszko szybciej niz moje [emoji50][emoji50][emoji50]
IMAG4713.jpg

Załączniki

• IMAG4713.jpg
    IMAG4713.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 234
Omg a własnie zobaczyłam na linijce ile to jest 6cm, ktore mam nadzieje ze ujrze za 3tygodniem Fuck. A ludzie nie wierza w cuda!

reklama
Do góry