olakaczmarek7
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może się denerwujesz i dlatego?mi w poniedziałek zanikły do południa nie czułam się jak w ciąży. Potem wszytsko z zdwojoną silaCześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
Z tego co wiem , to czasami tak jest a potem objawy wracają ze zdwojoną siła ..A miałaś silne objawy? Czy takie bardziej delikatne?Cześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
Delikatne. Lekkie mdłości i ból piersi, ale tylko przy dotyku.Z tego co wiem , to czasami tak jest a potem objawy wracają ze zdwojoną siła ..A miałaś silne objawy? Czy takie bardziej delikatne?
Ja mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawoweCześć dziewczyny. Nie wiem czy panikuj, ale od 2 dni brak jakichkolwiek objawów ciąży. Nawet piersi się zmniejszyły. Myślicie, że coś jest nie tak? Dzisiaj 6+4tc. Denerwuje się bo wizyta dopiero w środę.
dziękujęJa suwaczki zrobiłam na tej stronie https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html jest bardzo prosto, na samym końcu jak stworzysz suwaczek to musisz skopiować pierwszy BBCode, wejść na swój profil i tam będziesz miała opcję sygnatury, wkleić i zapisać
Ja swoją wizytę mam w niedzielę, będę wtedy 6t6d.
No właśnie nie powiedziane, że każda musi mieć wysyp objawów .,ja mam to samo z tym, że wiadomo pełniejsze jesteśmy jak coś czujemy po prostuJa mam ten sam problem z tym, że ja praktycznie nie mam żadnych objawów tylko ból piersi przy dotknięciu i dziś też ich jakoś nie czuję ,czytałam, że tak jest, że czasami ciąże są bezobjawowechociaż wiem co czujesz
Dzięki dziewczyny. Uspokoiłyście mnie trochę![]()