• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Nawet nie wiesz ile mam klientek co ubolewa, że do porodu chca miec super paznockie i kaza sobie robic lub kupuje kolory transparente żeby było płytke widać, ponoc to wystarcza. Swoja droga jak mialam operacje to tez miałam paznokcie i pytałam anestezjologa czy mam zdąć chociaz po jednym o powiedzial ze nie trzeba. A potem jakis lekarz mnie ochrzanił na sali operacujnej ale anestezjolog wzail to na klate [emoji16] ja juz powiedzialam mezowi ze po porodzie wracam do domu i potrzebuje godzinke czasu dla siebie od razu i musze sobie paznokcoe zrobic hahaha [emoji16]
Po porodzie też na pewno wrócę do robienia bo lubię mieć ładne pazurrry [emoji2] a teraz po prostu odpuszczę. Wszystko zależy od tego na kogo w szpitalu trafisz. Tak wiem że wystarczy żeby było widać kolor płytki ale słyszałam też że jeśli ten taki klips zakładają na palec to nie wyczuwa pulsu przez hybrydy. I słyszałam tez historie o tym jak dziewczyny je zgryzaly przed porodem więc wolę nie ryzykować [emoji28] od marca już nie mam więc jakoś jeszcze wytrzymam [emoji6]

Po porodzie też na pewno wrócę do robienia bo lubię mieć ładne pazurrry [emoji2] a teraz po prostu odpuszczę. Wszystko zależy od tego na kogo w szpitalu trafisz. Tak wiem że wystarczy żeby było widać kolor płytki ale słyszałam też że jeśli ten taki klips zakładają na palec to nie wyczuwa pulsu przez hybrydy. I słyszałam tez historie o tym jak dziewczyny je zgryzaly przed porodem więc wolę nie ryzykować [emoji28] od marca już nie mam więc jakoś jeszcze wytrzymam [emoji6]
No nie ja tez, do porodu zdejme, wole nie ryzykowac faktycznje. ale tylko wroce do domu i robie [emoji16] jak to bedzie ciezko do krotszych sie przyzwyczaic

Ja już dawno nie miałam takich długich paznokci jak teraz :D jestem z nich dumna :D 15 sierpnia mamy wesele brata mojego M. to na tą okazję będę robić hybrydy, a potem zobaczę :)
A propos wesela- zamierzam iść w takiej cytrynowo żółtej długiej sukience, jak myslicie, jakie buty będą pasowac?

reklama
Niebieskie;) sama raz miałam taki zestaw i fajnie wyglądało;)
Ja już dawno nie miałam takich długich paznokci jak teraz :D jestem z nich dumna :D 15 sierpnia mamy wesele brata mojego M. to na tą okazję będę robić hybrydy, a potem zobaczę :)
A propos wesela- zamierzam iść w takiej cytrynowo żółtej długiej sukience, jak myslicie, jakie buty będą pasowac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry