Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Miałam identyczna sytuację w ciąży. Około połowy ciąży wyskoczyła mi okropna opryszczka na nosie, byłam u swojego lekarza rodzinnego przypisana heviran 200 plus maść. Konsultowalam z ginekologiem też kazał brać bo była bardzo duża. Dziecko urodziło się zdrowe.Cześć, jestem w 22 tygodniu ciąży. Wyskoczyła mi opryszczka w nosie (już przed ciaza miewałam w tym miejscu). Czy jest bezpieczne używanie tabletek heviran 200? Zaznaczę ze dzwoniłam do mojej lekarz i właśnie te tabletki mi wskazała. Bardzo dziękuję za odpowiedzi
Zmień lekarza, bo po co mieć takiego, któremu nie ufasz?Cześć, jestem w 22 tygodniu ciąży. Wyskoczyła mi opryszczka w nosie (już przed ciaza miewałam w tym miejscu). Czy jest bezpieczne używanie tabletek heviran 200? Zaznaczę ze dzwoniłam do mojej lekarz i właśnie te tabletki mi wskazała. Bardzo dziękuję za odpowiedzi
Miałam identyczna sytuację w ciąży. Około połowy ciąży wyskoczyła mi okropna opryszczka na nosie, byłam u swojego lekarza rodzinnego przypisana heviran 200 plus maść. Konsultowalam z ginekologiem też kazał brać bo była bardzo duża. Dziecko urodziło się zdrowe.Cześć, jestem w 22 tygodniu ciąży. Wyskoczyła mi opryszczka w nosie (już przed ciaza miewałam w tym miejscu). Czy jest bezpieczne używanie tabletek heviran 200? Zaznaczę ze dzwoniłam do mojej lekarz i właśnie te tabletki mi wskazała. Bardzo dziękuję za odpowiedzi