reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Hobby Waszych połówek :P

NeSSi

Moderatorka
No własnie ......... dla mnie temat rzeka, mój chłopina jest zmienny jak pogoda w górach i tak przerabiałam już:

- gra na komputerze (na moje szczęście krótko)
- gra na Xbox/ie (tutaj zawsze mobilizacyjnie mówię, że jak nie skończy zaraz to z przyjemnością przewietrzę sprzęt i sprawdzę wytrzymałość na wstrząsy :D )
- zamulaste obserwowanie akcji i obligacji na rynku (chyba lubi te zmieniające się co chwila cyferki)
- sklejanie modeli (szkoda, że ja potem muszę ja sama malować, bo mu nie wychodzi )
- nie rozstaje się z kalkulatorem (ma ich kilkanaście, więc to chyba już kolekcjonerstwo ?)
- ostatnio bawił się w wędkowanie, (ale zrezygnował po tym jak to ja ciągle łapałam ryby ) :D
- Gry planszowe (ufff, mamy to już za sobą)
- szalone zakupy (ma jakąś obsesję na tym punkcie, potrafi przywlec ,szczotkę na kiju, ''magiczną ściereczkę, po gry komputerowe kończąc :D)
- liczenie wydatków (największe z zamiłowań - po to mu chyba tyle kalkulatorów :) )
- zabawa w DJ/a ( i idiotyczny zakup sprzętu za 2300, na którym wiecej i lepiej ja brzdąkałam ''Panie Janie'') :D hehe
- znowu gra na konsoli (tym razem siadł mu Xbox, to teraz kupił PS3 :/ matko za 1500 ile bym dla dziecka rzeczy nakupiła)

Zastanawiam się co jeszcze wymyśli i ile wyda na to pieniędzy :))

A jak tam u Was ? Ja bym wolała by mój już jakies mecze oglądał czy coś ......ale on nie meczowy jest tylko gierowy :/

reklama
Mój facet ogólnie interesuje się prawie wszystkim:)
-komputerami (gra w gry, naprawia, tworzy strony, full serwis )
- motorami (grebanie przy nich, jazda, itp)
- samochodami(jak wyżej)
-gra na gitarze, a ostatnio zaczął na harmonijce czego nie moge zdzierżyć..;/
- "pan złota rączka" czyli lubi majsterkowac w domu ( z czego jestem baardzo zadowolona, bo gdy cośkolwiek się zepsuje to nie musimy dzwonić po fachowca, gdyż mój M potrafi zrobić wszystko).
- poker (nawet ja wciągnęłam się w to i wieczorami soie grywamy )

no niezly temat,wiec u nas gry oczywiscie obecne, choc coraz rzadziej
number 1 sa systemy operacyjne najlepiej te oparte na linuksie, bo nie trawi windowsa, mniej wiecej raz w tygodniu musze przyzwyczajac sie do czegos nowego!
number 2 multitoole, takie cudowny scyzoryk co ma wszystko kolekcjonuje lathermana i victorinox
number 3 noze taktyczne!!!! prosze nie zadawac pytan w tej kwestii;-)
number 4 namietnie czyta kryminaly
number 5 ubrania!!! i nowinki kosmetyczne!!!
choc to dorosly facet to jeszcze oglada filmy katrate kid:-D
wiecej nie pamietam

mecze ogladam sama!

Nessi a nasi to chyba mają coś wspólnego bo mój też przeszedł ze swoimi zamiłowaniami przez wszystko co pisałaś:-D A obecnie ciągnie go do gier, poza tym teraz dużo pracuje, po pracy remont w domu i nie ma zbytnio czasu na przyjemności ale myśl że zostanie niedługo tatusiem wszystko mu rekompensuje - cieszy się powiedziałabym nawet bardziej niż ja z tego faktu :-)

No ja będę miała też dobrze bo mój lubi bajki a 30 na karku już ma :p:confused:

Posadze oboje (ojca z synem) przed cartoon network i będę miała czas dla siebie :-D

Mój nie majsterkuje, mój zabija wszystko co jeszcze troche funkcjonuje .... raz poprosiłam by dokręcił mi kran bo leci - wniosek ? trzeba było cały kran zakupić :/ tak się nadokręcał, że aż przekręcił gwint :confused2:

A i on jest z tych co : ''wiedza lepiej'', jemu nie trzeba żadnych instrukcji ..... sam wszystko złoży tylko na koniec się okazuje, że za dużo części zostaje :confused:

No ja będę miała też dobrze bo mój lubi bajki a 30 na karku już ma :p:confused:

Posadze oboje (ojca z synem) przed cartoon network i będę miała czas dla siebie :-D

Mój nie majsterkuje, mój zabija wszystko co jeszcze troche funkcjonuje .... raz poprosiłam by dokręcił mi kran bo leci - wniosek ? trzeba było cały kran zakupić :/ tak się nadokręcał, że aż przekręcił gwint :confused2:

A i on jest z tych co : ''wiedza lepiej'', jemu nie trzeba żadnych instrukcji ..... sam wszystko złoży tylko na koniec się okazuje, że za dużo części zostaje :confused:

ale co- wkońcu liczą się chęci :-D

Nessi a nasi to chyba mają coś wspólnego bo mój też przeszedł ze swoimi zamiłowaniami przez wszystko co pisałaś:-D A obecnie ciągnie go do gier, poza tym teraz dużo pracuje, po pracy remont w domu i nie ma zbytnio czasu na przyjemności ale myśl że zostanie niedługo tatusiem wszystko mu rekompensuje - cieszy się powiedziałabym nawet bardziej niż ja z tego faktu :-)

Trzeba ich ze sobą spotkać .... bedzie trochę spokoju w domu hehe :-D

To mojemu coś od czasu do czasu wychodzi - jeżeli chodzi o remonty bo akurat pracuje w takiej branży. Ale to nie wyklucza faktu że oczywiście jest najmądrzejszy i czasem się mu noga podwija:
Miesiąc temu spłuczka nam się zepsuła i mówię mu ze się nie blokuje i cały czas się woda pompuje, poszedł, pomajsterkował coś aż.... hihi spłuczkę urwał. A że wymyślił sobie że on nie bedzie samej spłuczki wymieniał bo od razu wymieni umywalkę i cały kibel to musiałam tydzień wiaderkiem wodę spuszczać bo akurat nie mieliśmy wolnych funduszy na umywalkę i kibel

To mojemu coś od czasu do czasu wychodzi - jeżeli chodzi o remonty bo akurat pracuje w takiej branży. Ale to nie wyklucza faktu że oczywiście jest najmądrzejszy i czasem się mu noga podwija:
Miesiąc temu spłuczka nam się zepsuła i mówię mu ze się nie blokuje i cały czas się woda pompuje, poszedł, pomajsterkował coś aż.... hihi spłuczkę urwał. A że wymyślił sobie że on nie bedzie samej spłuczki wymieniał bo od razu wymieni umywalkę i cały kibel to musiałam tydzień wiaderkiem wodę spuszczać bo akurat nie mieliśmy wolnych funduszy na umywalkę i kibel

ahahahahhahaha :-):-):-) no ja wiedziałam w jaki temat pyknąć.

Zawsze bedzie mozna tu luknąc i sobie humor poprawić hehehe .....

reklama
Do góry