reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Dziewczyny szukam sklepu internetowego ktory sprzedaje materialy -tkaniny w malych kawalkach do tzw. patchwork
Na allegro znalazlam ale za duzego wyboru nie maja moze macie sprawdzony sklep tutaj gdzie moge zlozyc zamowienie online
Z gory dziekuje

Kasiuleczka, sama sobie kupię maszynę;-) Tylko czekam jak się te w Lidlu pojawią.... bo chyba tą sobie kupię...

Aniu, nie znaju się, nie pomogę:no:

Póki zgrałam fotki na kompa więc od razu wstawiam fotki ;-)
Aaa i Ewelcia i tym razem również bez podtekstów ;-):-p to dla córki koleżanki
:tak:

Załączniki

• IMG_5198.jpg
    IMG_5198.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 68
  • IMG_5199.jpg
    IMG_5199.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5200.jpg
    IMG_5200.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG_5202.jpg
    IMG_5202.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_5203.jpg
    IMG_5203.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_5209.jpg
    IMG_5209.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 59
Witam kobietki

Wszystkie prace po prostu przepiękne :-)
Ponczo, serwetki i literki z filcu :-)
Przepraszam jeśli kogoś ominęłam, ale ostatnio brak czasu ma wszystko.
Jakaś deprecha mnie do padła, święta,mała ząbkuje- normalnie jazda bez trzymanki 4 czwóreczki w 2 tyg:no:
A ja klepię kocyki i jeszcze końca nie widać tzn mam 2 ze zwykłych kolorowych kwadracików a męczę się jeszcze z kocykiem dla mojej maleńkiej z kwadracików w kwiatuszki ale to jeszcze troszkę potrwa :szok:

Miłego dnia życzę :-)

Cześc dziewczyny. Ale naprodukowałyście nowych piekności. Ja to ostatnio mam czasu mało i wszystkie prace leża i czekaja na dokonczenie.
Mam na dokończeniu obrazek z aniołkami i metryczke dla znajomej a już mnie goni termin wymianki i musze coś wymyślisz bo szczerze mówiąc to nie mam bladego pojęcia co by zrobic.

Barmanko literki swietne sama myslalam o takim czyms dla moich dzieciaków ale jak już mowiłam to nie czasu mi strasznie brakuje.

Ewelcia ta Ługa krochmal jest w polskim sklepie Aga,przynajmniej u nas kupiłam.jak coś to tobie też zakupię jak chcesz.

U mnie pobyt u teściowej skutkował tym,że co nieco wytłumaczyła mi jak się rozczytuje schematy he he he.Choc i tak nie do końca bo czasu mało było na relaks.
Ale,ale zakupiłam sobie w Pl kilka kordonków,gazetki z wzorami i różne rozmiary szydełek,tak więc czas coś w końcu stworzyc.:blink:

reklama
Aninezcko widzialam i u nas w PL sklepie Aga ta Ługe...wlasnie specjalnie lookalam na pulke z chemia ostatnio,no i jest!.
ale mi na razie nie potrzebna,wiec nie kupilam

Do góry