reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Barmanko wymiarow nie znam.zmierze pozniej i napisze.zuzylam prawie dwa motki po 80g.troszke mi zostalo i troszke poszlo na laczenie elementow. Robilam kordonkiem

reklama
Ależ cudeńka tworzycie :szok: Moja przygoda z szydełkiem skończyła się tak szybko jak zaczęła :sorry2: ale robię kartki (jak mam czas i nie mam lenia ;-))

20120520_112438.jpg
20120520_112451.jpg

20120523_001431.jpg
20120523_001342.jpg

20120526_084007.jpg

Ewelcia, zmierzyłaś tą serwetkę?

Edziook, fajne te komunijne karteczki :tak: a dlaczego zrezygnowałaś z szydełkowania?:sorry2:

Ja muszę podejść do sklepu po kordonek. Mam w domu filc i mogłabym literki robić ale jakoś nie mam natchnienia na literki :dry: chyba musi "mocy urzędowej" nabrać :nerd:

Barmanko obiecuje ze dzis zmierze;-)wczoraj mialam zmierzyc i zapomnialam:zawstydzona/y:sorki:)w ogole odlozylam ja i jeszcze nie skonczylam...dzis moze bede miec natchnienie to skoncze:)

Edziok karteczki superasne:)

powiedzcie mi jak się robi abażurowe czapeczki,to znaczy jakieś z wzorkami wypukłymi tak?
robi się je od oczek łańcuszka (np.70 oczek) i pnie się w górę ku czubkowi głowy,czy jak?
bo ja umiem tylko zwykłe,z półsłupkami czy słupkami.
może jakiś filmik?

edziok super karteczki.

ewelcia czy to z gazetki serweta?

anineczka niestety nie pomoge, nie znaju sie...
wogole to doszlam do wniosku ze nie potrafie czytac schematow:-:)-( z filmikami sobie radze, ale czytane leze i kwicze:baffled: Szkoda ze nie mam przy sobie kogos kto by mi jak krowie na rowie wytlumaczyl..

Ma moze ktoras z Was fajny wzor na serwete, filmik oczywiscie:sorry2::blink:

reklama

Barmanko wymiary serwetki to 85cm na 43cm...oczywiscie mierzona w takim stanie w jakim jest,czyli nie rozciagana ani nie krochmalona:)

Poszukaj jakis w miare prosty schemat,wstaw go tutaj a ja sie postaram Ci z nim pomoc:)

Anineczko nie,to nie jest z gazetki...z gazetki niestety jeszcze nic nie robilam:-:)dry:...po pierwsze nie mam wiecej kordonka a po drugie to jeszcze nie skonczylam tej ostatniej(strasznie pracochlonna jest) dlugo z nia schodzi.
Zabralam sie za skonczenie dzis,ale jestem tak padnieta ze na oczy ledwo patrze.
Wczoraj o 6 wstalam,poszlam spac po 24 a Szym dzis mi zrobil pobutke o 6:30 i dzis caly dzien na nogach

Do góry