reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

reklama
Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.

Ewelcia biznes tak se:-D chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam:-D

Kasia cofnij sie na poczatek do mojgo 2 postu tam sa podane linki do filmikow wejdz w czapke kroliczek i tam jest chyba 5 czesci jak sie robi taká czapké i uszy, ja tylko patrze na uszy a czapke robie po swojemu bo ta z filmiku jest taka stozkowa.Uszy robisz osobno a poxniej przyszywasz.

Ewelcia biznes tak se:-D chyba przed swietami wielkanocnymi wystawilam 4 rzeczy i tak sprzedalam jedne zwykle kolczyki, teraz babka zamowila wlasnie te czapke krolikowá, byla tez chetna na kolczyki sutasz ale zaczela sie licytowac wiec stwierdzilam ze za bezcen ich nie oddam:-D

Pewnie że nie oddawaj. dziewczyny trzeba się cenić i swoje prace. My w to wkładamy kupe swojego czasu i wogule.

Mi się ostatnio przytrafiło takie coś: zrobiłam obrazek haftem krzyzykowym na zamówienie i cena za niego babce odpowiadała, a jak go zrobiłam i oprawiłam to ona targować się chciała. Pomyslalam ze nie dam się bo jak raz sprzedam za bedcen to potem bedzie tak caly czas. powiedzialam jej wtedy takie coś: " Jak się cena nie podoba to weź babo igłę i nitkę i sama sobie wyszyj".
Babeczka sie popatrzala na mnie i juz nic nie powiedziała a obrazek został u mnie. (i tak szkoda mi było go sprzedawać).

A w poniedzialek w pasmanterii zaczepiła mnie sprzedawczyni ktora sie dopiero uczy szydelkowac i poprosiła mnie zebym jej pokazala co robi nie tak ze nie wychodzi jej kwadrat. Jak zakumala o co kaman to wyciagnela 2 dyszki i powiedziala ze mam brac jak daje bo wiedza kosztuje.

kasiuleczko dziękuję za info :-)
arlecik to fajna historia Ci się trafiła :-)

ja narazie zatrzymałam się w szydełkowaniu, bo była piękna pogoda, ale widzę że wracamy do normalności, więc chyba trzeba wyciągnąć szydełko.

Kasiuleczka, o rajuśku zapomniałam Ci pw wysłać :baffled::szok: już się poprawiłam ;-)
Czapka śliczna, jak zawsze zresztą :tak:

Arlecik, wow ale przygody. Ta pierwsza bez komentarza, dziwie się takim ludziom - na początku się zgadzają a potem kręcą nosem... Po co to? Chcą coś ugrać czy jak....? A to że dostałaś extra kaske za pokazanie to super sprawa że zostałaś doceniona :tak: miło na serduchu, prawda?
No jak mogłaś o filcu zapomnieć:szok::-p a tą watolinę kupowałaś?

kolczyki,kolczyki,kolczyki...a czy któraś z was robi klipsy? Luuuudzie słowo klipsy kojarzą mi się ze starszą panią,ale ja nie mogę nosić kolczyków :baffled:

arlecik pięknie Ci się przypominam o gazetkach :sorry2:
no chyba,ze ty Barmanko mi prześlesz? :sorry2:

no to jeszcze raz mój mail.
anineczka1@gmail.com

śmieszne nooooo!
Cudowałam z kolczykami od Komunii Świętej jak dostałam 3 pary,zostały przerobione na pierścionek,a ja cudowałam z antyalergicznymi,srebrnymi,złotymi,sama sobie przekuwałam,u kosmetyczki.ahhh cuda na kiju.efekt? nie mogę i już:dry:

barmanko działasz jak błyskawica.dzieki wielkie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze dziewczyny sorki wielkie za nie wyslanie ale od wczoraj popoludnia walcze z goraczka u dzieciakow i bylam wykonczona wieczorem. Zaraz zabieram sie za przesylanie.

Do góry