reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Hobby, zdolności, ciekawe pomysly na spędzanie czasu w domu...

Barmanko aj tam zaraz zlala:-)o ile mnie pamiec nie myli to jeszcze tego kordonka nie miala wiec sie nie udzielala:-D:-D. No babka powiedziala ze szydelkujace najczesciej wybierajá tá grubosc na seretki i aniolki (zobaczymy co mi wyjdzie- tylko nie wiem kiedy sie za ten kordonek zabiore)a szydelko 8 0,9mm.

reklama
Kasiuleczko chcesz zeby wyslac Ci Ługe?

barmanko specjalnie dla ciebie

ta welna to troszke sztywna i z lekka przygruba,ale nie jest zle:)...tylko guzikow brak i przy jednym kapciu ze zlej strony przyszulam ten bajer to zapinania:(

Załączniki

• P7171169.jpg
    P7171169.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
Kasiuleczka, hmm już nie pamiętam kiedy ja się o to pytałam, mniejsza większość;-)
Szydełko 0,9 masz? :szok: Szacun! Toż to nawet Ewelcia - chyba - takim nie robi:nerd:

Ewelcia, piękne paputki:tak::-) świetny wzór! Zapodasz schemat?:sorry:
A z dwóch lewych, czy też prawych kapcioszków się uśmiałam :rofl2:najlepszym się zdarza :tak: da się poprawić?

Ostatnia edycja:
Ewelcia super kapcioszki, ja tez wlasnie mlodej dziergam paputki ale cholera moglam wziosc podwojná wloczké bo teraz mi takie siatkowe z lekka wyszly. A pruc nie zamierzam o nieeeeeee-jeszcze ze dwa rzadki i jakoms ozdobke wydziergac musze- dobrze by bylo jakby mloda spac poszla ale jej sie nie chce a mnie sie nie usmiecha lezec z niá 1,30 az zasnie. :crazy:no ale co zrobic slonca nie ma to i brak motywacji zeby rano wstac i trolimy do 9 czasem sie zdarzy ze do 10.:eek: a poxniej poxno chodzi spac.
Wlasnie o tej Ludze rozmyslam- a moglabys sie zorientowac ile by to wynioslo. wogole po ile ta Luga?

Barmanko anoo cienkie te szydelko ten haczyk to taki malutki ze ledwo go widac, ale lancuszek sprobowalam i super wychodzi.

Dzis se zakupilam w pl sklepei wiaderko ogorkow malosolnych- normalnie prawie jak mojej mamy( ja nie robie sama bo dwa razy probowalam i albo za malo solne byly albo za bardzo:crazy:.) do tego pasztetowá i zaraz sie po...ygam z przejedzenia:eek::baffled: musze czyms rece zajac:-Dzeby juz nie jesc:-D

Kasiuleczka, wiem że wątek nieodpowiedni ale... ja dziś na kolacje jadłam kanapki (których w sumie nie cierpie:eek: ale czasem mi się zdarza zjeść z czymś mega pysznym) z ... kiełbasą ze słoika (nie wiem czy u Ciebie takie coś funkcjonuje;-)) z ogórkami małosolnymi :-D

reklama
Barmanko no ba pewno ze funkcjonuje ale tylko w Pl- nawet nie wiedzialam ze w pl sklepach maja cos takiego oprocz pacztetu i smalcu ze sloika. W moim domku w Pl co najmniej dwa razy w roku rodzice zabijajá swiniaka i jest wlasnie kielbacha w sloiki ladowana-uwielbiam za kazdym razem podkradam mamie sloiczek kielbachy i "watrábianki":-D i powidel sliwkowych :tak:i przywoze tu.

Do góry