reklama

Holandia

A ja wpadłam do domu na lunch...
Anetko powodzenia w porządkach - ja właśnie w sobote zakończyłam generalke i zaczynam się powoli organizować na wakacyjny wyjazd,bo nie lubie zostawiać wszsytkiego na ostatnią chwile...:sorry2:
Robale nie powinnaś pić red bull'i....poczytaj sobie w internecie..bue służą tobie w ciąży ani maleństwu!:-(
Sencilla zażywa rodzinnej sielanki i nawet skrobnąć nie ma czasu - kazała tylko was pozdrowić jak pisała ostatnio na NK:-):tak:!
Ann jak się dziś czujesz i jak idą przygotowania?Potrzebujesz jeszcze coś?:confused:
Jeszcze kawka i zmykam do pracy...w tamtym tygodniu urodziła synka Thijsa więc go dziś zobacze pierwszy raz!:-D
Narka kobietki...

reklama
Witam
wpadam się tylko z Wami przywitać....:tak::tak::tak:

Ja niedawno wróciłam z działeczki:-D Zaraz pakowanie, bo dzisiaj wracamy do domu....:-):tak:

Napiszę później! Pa...

dzieki za mile przywitanie wszystkim:tak:
mam chwilunie to wpadlam na momencik:-)musze sie wziasc zaraz za porzadki,bo moj M wyruszyl jakies auto naprawiac...a lepiej mi sprzatac jak nikogo w domu niema:tak:staram sie przestudiowac forum..ale piszecie w takim tepie ze nienadazam...:-Dzanim was wszytkie poznam to troche czasu minie..hihi
pozdrowionka i udanego dnia:-):-):-)

Witam
Ja juz po pracy:tak:Uwaga , uwaga
MICHAS dzis pierwszy raz sam usiadl :-):tak::tak:
Aneta mlego sprzatania:tak::-D
Pauka Oli to juz pannica ,rosnie ze hoho,a z Majki slodziukie dziecie jeszcze:tak::-D
Robale ja na pierwszyn tescie tez mialam drugo kreske slaba ,a na drugim to juz byla krecha ze hoho:-D:tak:
Agasta dlatego ide tak wczas bo nie wiem kiedu pojade do pl.A zawsze szczepia Misia przed wyjazdem:tak::tak:Tak mysle chyba ,ze babce sie cos pomyliło:baffled:
Ania i jak malutki holender?Pewnie slodki:happy2:
Agnes mi sie mazy basen,moze wyciagne mojego w ktoras niezdiele ,ale na kryty:tak:
Ide bo Misiu wzywa ,nic tylko by stac chcial :tak:

Ostatnia edycja:
Karola super! że maleńki już usiadł nim się obejrzysz a biegać będzie!:-D:-D:-D
Mały Holender naprawdę słodki wciąż pragnie bliskości mamy!
Ann i pytanko do ciebie; jak chcesz to ja cię mogę podrzucić do Marieke i odebrać,zawieść do domu jak już się nagadacie!:-)
Daj znać jak się zdecydujesz.....:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry