reklama

Holandia

witam,

Dzieki za powitanie.
Rany wyszlam na silownie, 3 godziny nieobecnosci a tutaj taki ruch.
Moje male urodzily sie w 34 tyg i 6 dniach, Ann, Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, nic nie rob i duzo odpoczywaj, przytrzymaj male w brzuchu jak najdluzej. Moje to okazy zdrowia i nie mielismy zadnych komplikacji, ale byly male i nie potrafily same jesc i musialy zostac w szpitalu przez 3 tygodnie. Najlepsze 3 tygodnie, potem sie zaczelo. Na pewno sobie poradzisz, ale jak masz kogos do pomocy, to jeszcze lepiej, bedziesz wykonczona.

reklama
Hej
Ja juz po pracy
ANN
Spełnienia wszystkich skrytych marzeń, w życiu pomyślnego toku zdarzeń, w realizacji celów wytrwałości i satysfakcji z codzienności.
Lekkiego rozwiazania i samych radosci z malutkich ksiezniczek!!!!

Pozniej poczytam ,ide robic obiadek:tak:

Ostatnia edycja:
Ann z okazji urodzinek wszystkiego najlepszego spełnienia marzeń nawet tych najskrytszych!!!!!

w Polsce gorąco się zrobiło byliśmy z malym na basenie ale normalnie jestem wykończona za nim trzeba non stop biegać bo on interesuje się wszystkim 2 sekundy a najgorsze jest to że pcha się na zjezdzalnie tam gdzie te starsze dzieci :szok::szok:a jak mu nie pozwalam to jest wrzask na całe miasto:szok:mam dość na placu zabaw jest to samo :baffled::baffled:
idę coś zjeść :tak::tak:ciągle jestem jakaś głodna jak tak dalej pójdzie to przytyje w tej PL ostro:szok::szok::szok:

narka

hejka wszystkie dziewczyny:-D
jestem ania..mieszkam od grudnia w schiedamie z moim partnerem...jestem w piatym miesiacu ciazy..termin mam na 16listopada:tak:dosc dlugo pisze na forum...w listopadowkach ale dopiero teraz natknelam sie na ten watek...holandia:zawstydzona/y:z mila checia poznam dziewczyny..mieszkajace tutaj..poniewaz niemam zbytnio kolezanek jak narazie...:-(pozdrawiam serdecznie
ania:blink:

anja_27 witaj na forum i nie znikaj. Ja jestem z Hagi, więc blisko:tak::tak::tak: Mój synek Oliwierek urodził się 16 listopada ale 2007r:tak::tak::tak:
Spóźnione życzenia dla Twojego synka z okazji 6 urodzin... dużo zdrówka, samych pięknych dni:tak::tak::-):-)
Robale jak było nad jeziorkiem:confused::confused:
Agnes trzymaj tą piękną pogodę aż do mojego przyjazdu do PL:tak: Mam nadzieję, że Polska nas przywita piękną pogodę:tak:
Agasta ale Ci ta Claudia szybko rośnie:szok::-)
Aniu a Karinka to prawdziwa księżniczka:tak::tak::tak:
Niunia nie poddaję się nie nie:tak: Dziś było lepiej i chyba wiem dlaczego był kryzys:tak:
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Tak sie upisałam i komputer mi sie zaciął ,musiałam zresetowac.:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Agasta to sie Claudii upiekło .:tak:My za dwa tygodnie idziemy ,niestety na szczepienie:confused:
Agnes u nas tez upały ,noca czasem deszcz popada a i tak duchota straszna:tak:
Aneta teraz sie nie mozesz poddac!:no:Dacie rade ,wytrwalosci wam zycze!:tak::tak:
Ann 4 nozki to musi byc piekne (i bolesne:confused::baffled:) uczucie ,a jeszcze piekniejszy widok:tak:Nie zrobilas zcasem fotki?
Ania Karinka sliczniutka i taka szczesliwa.Widac ,ze sie urodzinki udaly:tak:Nie ma nic piekniejszego niz radosc dziecka:happy2::tak::tak:Sukieneczka tez pierwsza klasa:tak:
Beaty GRATULUJE Szymonkowi samodzielnego sisi:tak::tak::tak:
Magda witaj gratuluje dwuch ksiezniczek!!
Anja rowniez cie witam !
Niunia ale wam dobrze:tak:Nacieszcie soba ,tylko nie zmajstrujcie nic (chyba ,ze macie w planach :tak:;-):-D)
Pauka jak dziewczynki?
Sencilla pewnie szczesliwie spedza czas z rodzinka...
Czarna Smoczyco kiedy bedziecie wiedziec co nosisz po serduszkiem?
Robale jak po wypadzie ?
Ania117 jak sie czujesz ,moze wstawisz jakies fotki?:tak:
Natka co u was ciekawego.Na Nk masz napisane ze w pl mieszkasz w lesznie? Z tamtad pochodzi mojego chrzestnego zona:tak:
Ja sie biore do spania ,jutro znow na 8 do pracy:tak:
dobranoc..

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry