Robale
Fanka BB :)
aniahaven a dziękuje bardzo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

- mialam prasowac ciuszki malych ktore wczoraj wreszcie wypralam ale sil mi brak i wydaje mi sie ze na 2 mam ich za malo (tylko jedna suszarka), - a w szpitalu siedzialam tak dlugo bo wlasnie ze wzgledu na rozmiar nog musialam isc jeszcze oddac krew bo na wszelki wypadek chca sprawdzic czy z nerkam i reszta wszystko ok...

ale zobaczymy jak to w koncu bedzie...
dziś na obiad spagetti!
...
2godz...to nieźle się nacierpiałaś!

, muszę jutro również się spakować, w sobotę jadę do Polski a w poniedziałek do gin, :-) już się nie mogę doczekać wizyty
.
....jak zawsze sobie robie!
sprzątanie domu
a jeszcze 12godz za kółkiem!
Jak jestem na miejscu to nie wiem jak sie nazywam!

Dopiero po 2 dniach jestem normalna!:-):-):-)
to zaczyna bolec
Ann nie wiem jak ty wytrzymujesz charce dwoch 
Ania, pewnie juz maja, tak czy inaczej dopiero jak cos nie tak bedzie to sie beda kontaktowac ze mna, a jesli wszystko ok to sie nic nie dowiem, zapytam najwyzej jak bede 6 sierpnia co i jak...Ann a kiedy bedą te wyniki badań?2godz...to nieźle się nacierpiałaś!
Ja też już myślami się pakuje bo wyjeżdżamy 7 sierpnia a ja tym razem postanoiłam nic nie zostawiać na ostatnią chwilkę....jak zawsze sobie robie!
Potem wszystko na mojej głowie - pakowanie naszej rodzinki,sprzątanie domu
a jeszcze 12godz za kółkiem!
Jak jestem na miejscu to nie wiem jak sie nazywam!
Dopiero po 2 dniach jestem normalna!:-):-):-)
, tym razem jadę ze szwagierką i jej mężem a wracam busem więc mi się udało, :-)

Jedziemy ok 9-10godz
Robale podaj dokładny przepis na racuchy, bo ja kiedyś tak na oko;-) robiłam i jakoś nie do końca mi smakowały. Mus jabłkowy mam może być do racuchów
czy jabłka muszą być

, a nie zmieniacie się z małżonkiem

Pościele poprane, w szafach wysprzątane, zakupy dziś zrobiła

Jutro generalne porządki w Nikusia pokoju

W piątek posprzątam jak co tydzień, a w sobotę obiadek (kotleciki) na drogę zrobię i pakowanie

Mam nadzieję, że znów czegoś nie zapomnę

Nie wiem czy to minie
Dziś nocka nadal z pobudkami, ale już o niebo lepiej

Jeść tylko nie chce