reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

czesc dziewczyny
ja juz po pracy, wlasnie skonczylam jesc sniadanie, buleczki z salatka jajeczno-kalafiorowa pycha. maly na popoludniowej drzemce a moj M. tez sie wzial za remont domu, moze bedziemy musieli sprzedac w niedlugim czasie:sorry::sorry:
Robale musisz isc do poloznej ktora bedzie ci prowadzila ciaze i wtedy prawie na kazdej wizycie bedziesz miec USG
ide chalupe ogarnac i cos na obiad wymyslic i moze ciasto????? nie wiem czy mi checi starczy:baffled::baffled::nerd:
do pozniej

reklama
Hej !!!
my właśnie wróciliśmy z placu zabaw Dawiś się wyszalał i teraz leży w łóżeczku i ma zasnąć ale jak narazie słyszę ze coś tam do siebie gada:tak::tak::tak::tak:
A ja jak wracaliśmy kupilam sobie sukienkę na wesele chociaż w sklepie nie byłam przekonana i umówiłam się z babką że jak będzie nie dobra to oddam ale chyba jednak ją sobie zostawie bo nie ma nic takiego a całą Zduńską zeszłam a ta taka w sumie prosta ale najważniejsze że mi do niej złote buty pasują :tak:bo mam tylko takie i czarne ale stwierdziłam że nie będę innych kupować bo i tak w nich nie chodzę a tylko na imprezkę:-D:-D:-D
Cisza się zrobila chyba zasnął ja już zupkę nastawilam i zaraz się biorę za mieszkanie bo potem pewnie znowu pójdziemy na plac zabaw bo w domu moje dziecko jest nie znośne:-D:-D:-D:-D

narka

Robale musisz isc do poloznej ktora bedzie ci prowadzila ciaze i wtedy prawie na kazdej wizycie bedziesz miec USG

A gdzie to takie luksusy sa ze przy kazdej wizycie???Ja do tej pory mialam tylko 3 razy USG robione i polozna powiedziala ze wiecej juz nie beda robic chyba ze cos bedzie nie tak.W ogole to robia tylko 2 razy ECHO w 12 i 20 tyg.przynajmniej tak jest u naszych poloznych.Moze w wiekszych miastach jest inaczej czego zycze z calego serca.Mnie kazdy taki "przeglad" uspokajal bo nie ma to jak zobaczyc i przekonac sie na wlasne oczy.Wszytsko OK :tak::tak: Bardzo mi tego brakuje

Agasta przeciez wiesz ze ja prawie ciagle w domu,na zadne dluzsze eskapady sie nie wybieram wiec mozemy sie gdzies wybrac.A wlasnie mnie troche przywarlo do wyrka po tych oknach,praniu,prasowaniu.Jeszcze lozko musze ubrac i obiad dokonczyc.Ech co za dzien

Hej!

Ja prace dziś skończyłam po 12.00:-)odebrałam dzieci z przedszkola, pojechaliśmy do znajomej na kawkę, potem zaliczyliśmy racuchy w domu bo nam babcia zrobiła!
A że pogoda dopisuje pojechaliśmy nad jeziorko i leniuchowailśmy!:-D:-D:-D
Pewnie zaraz będzie padać więc w domu już siedzimy!:tak:
A na obiad mamy rybki z własnych połowów z ziemniaczkami i surówką!
Co do USG ja też tylko 2 miałam!:nerd:
Gosia swoim śniadankiem smaka mi narobiłaś!Chyba też sobie coś zapodam....
Wrzuć nam tu jeszcze Daana foteczki,pewnie szybko się teraz zmienia!:laugh2::tak:

My właśnie zdążyliśmy wrócić z placu zabaw przed deszczem:tak::tak::tak:, ale za to moje świeżo umyte okna ucierpiały:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dzieciaczki wykąpane jedzą kolacje, mam nadzieję, że po bajce pójdą spać i będą spały do rana:tak::tak::tak: Jutro do pracy...:szok: i chyba zabiorę Nikusia ze sobą, bo wolę go mieć na oku:tak::-)
Agasta ja pytałam o tą doczepkę do wózka, ale już mamy autko, więc nam nie potrzebna:tak::-)

Aneta my niestety nie zdazylismy:no::happy:Bylismy na scheveningen i prawie doszlismy na przystanek i sie rozpadalo.Bardzo nie urcierpielismy ,a Michasia pierwszy raz troszke popadalo:tak::-D
Teraz biore sie za prasowanie:tak::eek:Bo sterta rosnie:sorry:

Moi już padli o20.00 na szczęście!:-D
Pije piwko z mamcią... U nas już po deszczu ale się odświeżyło!:tak:
Anetko moja Karcia zna kolory, literki, cyferki.... paredziesiąt słów po holendersku, nawet tworzy pojedyńcze zdania - typu Gdzie jest moja mama? a pani w przedszkolu twierdzi że super sobie radzi!:eek::-Di rozumie!
Także jestem dobrej myśli!a poza tym ona dużo holenderskiej tv ogląda!:tak:i jest bardzo otwartym dzieckiem na nowe kontakty!;-)

reklama
Dzień dobry.
u nas dziś przespana noc, tzn nie tyle przespana co nie trzeba było chodzić do małej. Co prawda budziła się w nocy kilka razy a ja razem z nią, ale tylko jęknęła i spała dalej.
Jak padła wczoraj o 19:45 tak do tej pory śpi jeszcze :szok:

A ja wcinam śniadanko i czekam na teściową, a później do pracy znowu :-( a tak mi się nie chce że szok, bo dziś cały dzień muszę kontrolować :confused:

Miłego dnia życzę

Do góry