reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Anna 117 gratuluje coreczki:tak::tak:! To musialo byc bardzo interesujace i wzruszajace przezycie:tak:
Ania tak myslalam ,ze to polak oni maja o tej porze w weekendy ciezkie powroty do domu:-D:tak:
Agasta Michas pierwsze zabki zniosł dobrze ,a teraz bardzo marudzil i byl rozdrazniony ale nie mial goraczki ale za uszka sie ciagnol:tak:Tym razem mu wyszly dzien po dniu i nie wiem czy nastepne nie ida :eek::happy: Bo znow sie strasznie slini i jest marudny :tak: A i jeszcze za uszka sie ciagnie .hyba ,ze to jeszcze przez te jedynki:nerd:nie wiem.
Aneta mam nadzieje ,ze Niko bedzie mial spokojna noc:tak:A jutro juz mu bedzie lepiej:tak:
Ann ja bym sie cieszyla ,ze mam znajomych ktorzy sa chetni do pomocy.Na szczescie ze mna byla siostra i duuuuzo mi pomogla ,po porodzie tez:tak::tak:Wtedy nie mialam tu zadnych znajomych ale sie to zmienia:tak::-)
Anja pomalutku zapamiwtasz nasze niki:tak:
Gosia pewnie juz twoj Dann slodko spi.Milej pracy jutro:tak:
A Sencilla dalej odpoczywa:tak::-)
dobranoc

reklama
Agasta gratulacje dla Claudi 2 ząbków chociaż jak sobie przypominam to mojemu Dawidkowi też wyszły 2 odrazu ale 2 noce przed budził się dosłownie co godzinę:tak::tak::tak::tak:
Anna117gratuluje córeńki:tak::tak::tak:fajnie że wszystko dobrze :tak::tak:ja też niemogłam się doczekać pierwszego usgżeby usłyszeć ze wsio ok u mojego maluszka :tak::tak: mimo że nie takie dokładne ,ja to wogóle byłam panikara z byle powodu się zamartwiałam:tak:
Anetko dużo zdrówka dla Nikusia niech szybciutko wracają mu siły :tak:buziaczki:tak:
teraz jeszcze oglądne jakiś filmik czekając na telefon od męża :tak::tak:

Ania swietne buciki,szczegulnie te drugie:tak:Juz dawno na takie poluje tylko ,ze w hadze kosztuja od 75 e .Ile zaplacilas?
Aneta ty pytalas gdzie widzialam fajne,na centrum kolo polskiego kosciola a w jakim sklepie to ci nie powiem ,bo wchodzilismy do kazdego z orginalnymi adasiami:tak::-)

Dziewczyny ja se ciesze, ale ja z natury jestem typ "zosia samosia" i zamiast prosic kogos o pomoc to ja zawsze robie sama wszystko do upadlego bo uparciuch jestem, tylko teraz jest to poprostu fizycznie niewykonalne...
Moj M robi prawie wszystko ale o pewne rzeczu go juz nawet nie prosze bo wole zeby on dokonczyl remont a w miedzy czasie chodzil do pracy bo przeciez ktos musi jakas kase przynosic... Kazdy kto mi pomaga robi to pewnie z przyjemnoscia, a ja i tak mam wyrzuty sumienia ze wykorzystuje ludzi...ale dobra juz nie bede stekac...:baffled::eek:

Agasta mojemu Oliwierkowi wychodziły wszystkie czwórki na raz przez 4 dni i noce :szok::szok::szok:, wymiotował wtedy non stop, że nie nadążałam prać :szok::szok::szok:
Aniu bardzo Ci dziękuję za foteczki, mnie również te drugie się podobają, ale te pierwsze nie są złe:tak::tak::tak: Kupiłaś je może w sklepie scapino:confused: Bo moja siostra mi wspominała, że w tym sklepie jest promocja za jedne 80e, a drugie 1e:tak::tak::tak: Chyba się jutro tam wybiorę:tak::tak::tak:
Karola ja również wchodziła do wszystkich sportowych sklepów, ale deszcz padał, jeszcze z dzieciaczkami byliśmy, więc raz dwa i może przeoczyłam jakieś fajne:confused:

Niko juź śpi, ugotowałam mu rosół z tartą marchewką oraz makaronem (bo chciał mi chleb zawędzić z głodu:szok:) i zasnął sobie smacznie, ale chyba mu znów temperatura idzie, więc podam mu czopa na śpika.
Dziękuję Wam w imieniu Nikusia za pamięć:-):tak:

Welterusten allemaal :tak::tak::tak:

Anetko spokokjnej nocy dla Nikosia!
Karola za tę buciki z różowym dałam 45€ :-D nazwy sklepu Anetko nie pamietam ale tam same pumki były!:tak:
Co do zębów to ja najgorzej wspominm 5tki u mojego Erniego!:szok::szok::szok:
Co ja z nim przeżyłam wszsytkie naraz mu wychodziły,wymiotował a że 5tki są szerokie zęby to nacierpia się mój syneczek!:-:)-:)-(
Ja też uciekam do wyrka!
Anetko a Ty jak znajdziesz chwilkę napisz mi na PW jak sobie synek radzi w szkole i jak mojej mogę pomóc w domu!;-)

Witam:tak:
Nocke mieliśmy fatalną:-:)-:)-(, ja od 3:00 nie śpię:no::no::no:, bo Niko źle się czuł :-:)-:)-(, a później nie mógł zasnąć:no::no::no: Jak teraz zasnął to Oliwierek wstał:szok::szok::szok:
Aniu Ci napiszę na PW:tak::tak::tak:
Miłego dnia Wam życzę:tak::tak::tak:

reklama
Dzień dobry!:-D

Anetko biedny ten twój synuś...szybkiego powrotu do zdrowia!
Dla chętnych kawka...i zmykam do pracy!

Do potem laseczki.....;-)

Do góry